Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Akvamarin Csikóhal ásványgyöngy karkötő

6.600 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész088
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 06.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Ez a gyönyörű karkötő méltóságot, bátorságot és magabiztosságot sugároz. Eredeti akvamarin és roppantott hegyikristály ásványgyöngyökből készült, rosegold színű, cirkóniás filigrán csövecske és csikóhal díszíti. Csodálatos érzés viselni.

Az akvamarin „Bátorság” - csökkenti a félelmet és a stresszt, élesebbé teszi az érzékelést. Feloldja az önbántalmazó programokat, és engedi, hogy a lélek hallassa a hangját. Az akvamarin közel áll az érzékeny emberekhez, és mások iránti toleranciára inspirál. Leküzdi az ítélkezésre való hajlamot, segíti azokat, akiket maga alá teremt a felelősség, és arra bátorít, hogy vállaljunk felelősséget saját Énünkért. Ellensúlyozza a sötétség erőit és elnyeri számunkra az angyalok támogatását, emellett minden szinten gondosan lezárja a befejezetlen ügyeket. Az akvamarin feloldja a kommunikációt érintő blokkokat és segíti az önkifejezést, valamint segít megérteni a háttérben meghúzódó érzelmi stresszt.

Mitológia szerint segít megkülönböztetni egymástól az igazat és a hamisat, a barátot és az ellenséget. A hagyomány szerint jó közérzetet, emlékezőtehetséget és tisztánlátást ad. Spirituálisan az akvamarin szellemi növekedést, előrelátást, médiumi fogékonyságot és tisztánlátást ad. Egyenessé, céltudatossá, dinamikussá, kitartóvá és sikeressé tesz. Lelkileg könnyedséget és derűs higgadtságot ad. Mentálisan eloszlatja a zavarodottságot, rendteremtésre és a nyitott ciklusok lezárására sarkall. Testileg harmonizálja az agynyúlvány mirigy (hipofízis) és a pajzsmirigy működését, szabályozva így a hormonháztartást és a növekedési folyamatokat. Közel- és távollátás esetén egyaránt korrigál, továbbá mérsékli az immunrendszer túlzott reakcióit, az autoimmun-betegségeket és az allergiát, különös tekintettel a szénanáthára. Alkalmazás: az akvamarin folyamatosan hordható a testen. Szem panaszok esetén érdemes közvetlenül a csukott szemre felhelyezni.

A hegyikristály felerősíti az energiákat, tisztítja a tereket, mestergyógyítóként működik és bármilyen gyógyításban segít, növeli az energiaszintet, megtisztítja és feltölti a kristályokat, védelmet biztosít. Ez a magas rezgésszámú kő mestergyógyító néven is ismert, mert minden problémára használható. Egyes kultúrák gyógy- és varázskőként becsülték, amely elűzi a betegségeket, erőt és energiát ad. Spirituálisan a hegyikristály megtisztít, javítja a megértést és a tudatos észlelést, megerősít az egyéni álláspontunkban. Lelkileg régi emlékeket emel a tudatalattiból újra a tudat éber figyelmébe. Segít a problémák egyszerű megoldásában és elveszettnek hitt adottságok újbóli felkutatásában. Mentálisan önismeretet ad. Testileg összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket és serkenti a mirigyek működését, enyhíti a fájdalmakat és a rosszullétet.

Ez a karkötő 15 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt a megjegyzés mezőben, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!