Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Geodesia" karkötő nyers geoda achát ásvánnyal

7.200 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész216
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Exlusive, különleges, egyedi karkötő a nyers ásványi erő szerelmeseinek. Aura kék nyers achát geoda, lila tűzachát kocka, perzsa jáde és szodalit ásványgyöngyök alkotják. Nemesacél köztes gyöngy díszíti.

Saját részre és ajándéknak is kitűnő választás. Díszdobozt is választhatsz hozzá.

A szodalit (nátriumkő) - „Az elme egyesítése” - gyógyítja a zavart elmét, helyreállítja az intuitív érzékelés normál működését és racionális gondolkodásra biztat, miközben segíti az új ismeretek befogadását és feldolgozását. Spirituálisan erősíti az önbecsülésünket, önmagunk elfogadását és az önmagunk iránti bizalmat. Egyesíti a logikát és az intuíciót, serkenti a harmadik szem működését és mélyíti a meditatív állapotot. A szodalit enyhíti a diszlexia és a diszpraxia tüneteit. Érzelmi egyensúlyt teremt, csillapítja a pánikrohamokat. A kő harmóniát teremt a csoportos munkában. Lelkileg oldja a bűntudatot, lehetőséget teremt a saját érzéseink elfogadására és szeretetére. Mentálisan fokozza a tudatosságot, az idealizmust és az igazságra törekvést. A korlátozó elképzelésektől, dogmáktól, szabályoktól és törvényektől való elszakadásra sarkall, erősítve a szabadság iránti vágyat. Testileg a torok, a gégefő és a hangszalagok panaszait gyógyítja, különös tekintettel a hosszantartó rekedtségre. Hűsítően hat, csökkenti a vérnyomást és szabályozza a szervezet folyadékfelvételét. Alkalmazás: láncként, függőként vagy marokkőként érdemes hosszabb időn át hordani.

A tűzachát - „Lelkierő” - védőpajzsot épít a test körül, visszaveri a rossz akaratot a forrásához, így a rosszakaró megérti, milyen kárt is okoz. Mélységes kapcsolatban áll a Földdel, megnyugtat, belső biztonsággal ajándékoz meg. Erős földelő képessége támogat a nehéz időkben. A kő támogatja a befelé tekintést, és könnyedén a felszínre hozza a belső problémákat, hogy megoldhassuk őket. Megszünteti a sóvárgást és a káros vágyakat, leküzdi a függőségeket. A tűzachát elősegíti a relaxációt, így a test alsó „lelazulhat”, csökkenti a stresszt és támogatja a meditációt.

A jáde támogatja az önmegvalósítást, segít felismerni a szellemi önvalónkat és spontán játékosan alakítani az életünket. Minden esetben segít az egyensúly helyreállításában: restség esetén lendületbe hoz, ingerültség esetén megnyugtat. Hosszú ideje úgy tartják, hogy vonzza a bőséget és jó egészséget. Szerencsét hoz, békét teremt, javítja az önismeretet, iránymutatást ad. Segít elengedni a negatív gondolatokat, megnyugtatja az elmét és fokozza a termékenységet. Serkenti a kreatív ötleteket, hatására a feladatok kevésbé tűnnek összetettnek, így képesek vagyunk azonnal végrehajtani őket. Ez a kő megóvja viselőjét minden ártalomtól és harmóniát teremt. Egyesíti az elmét és a testet, feloldja a korlátozó hiedelmeket, megnyitja az elmét az új lehetőségek előtt.

Mitológia: A jádét elsősorban a Távol-Keleten tekintették évezredeken át szerencsehozó drágakőnek, ezért amuletteket készítettek belőle. De jól ismerték a vesére gyakorolt jótékony hatását az ősi ázsiai és bennszülött amerikai kultúrák is. Spirituálisan a jáde az önmegvalósítást támogatja. Új ötletekkel és tenni akarással áraszt el, az elhatározások haladéktalan valóra váltására sarkall. Testileg a veseműködést serkenti, kiegyensúlyozva ezáltal a víz-, só- és savbázis-háztartásunkat. Javítja a vese egész rendszerét és a mellékvesét, fejlesztve így a reakcióidőt és a reakciókészséget is.

Ez a karkötő 16 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!