Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gránát - Fehér Achát valódi ásványkarkötő nemesacél denevér medállal

4.300 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész185
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Különleges, egyedi darab, mely az ősz és a közelgő ünnepek vidám hangulatában készült, valódi ásványgyöngyökből. Nemesacél tök-medál és gyantából készült formás cseppecskék díszítik. Az ékszer antiallergén.

A gránát - „Megújító” - a regenerálódás és megfiatalodás energikus köve. Energiával tölti fel és stabilizálja az egész szervezetet. Régóta nevezetes arról, hogy szeretetre, ragaszkodásra és elköteleződésre bátorít. Csillapítja a szélsőségeket, kiegyensúlyozza a szexuális vágyat és enyhíti a diszharmóniát. Kiélesíti az érzékeket. Védelmező kőként kapcsolatban áll az angyalokkal és mágikus erőkkel áthatott oltalmazó talizmánként hat.

Mitológiailag a gránát az a kő, amely a monda szerint világít a sötétben – ezt már a középkorban is szellemi értelemben értették: világosságot hoz a sötétbe borult lélekbe, fényt és reménységet még a teljesen kilátástalannak tűnő élethelyzetekbe is. A középkor harcosai gránátokat rakattak a pajzsukba és a kardjuk markolatába, hogy védjék őket a sérülésektől, míg a gránát amulettek állítólag szerencsét, gazdagságot és áldást hoztak.

Spirituálisan a kilátástalan helyzetekben segít. Klasszikus válságkő, amelyhez bátran nyúlhatunk akkor is, ha épp egy világ omlik össze bennünk, vagy ha rendkívüli problémákkal és nehézségekkel szembesít az élet. Táplálja a belső lángot, az önmegvalósítás iránti vágyat, serkenti a közös túlélés alapvető dinamikáját, a kölcsönös támogatást és segítségnyújtást. Lelkileg önbizalmat és akaraterőt ad, életvidámmá tesz, bátorrá, bizakodóvá és reménykedővé. A nehézségeket kihívásokká változtatja, melyek csak azért léteznek, hogy leküzdhessük őket. Semlegesíti a felesleges tabukat és gátlásokat, biztosítja az aktív és kiegyensúlyozott szexuális életet, segít potencia problémák esetén. Mentálisan elősegíti a használhatatlanná vált vagy elavult ötletektől, elképzelésektől, megegyezésektől és megállapodásoktól való megszabadulás és egy új élet megkezdését. Feloldja a szabad életvezetést gátló szokásokat és viselkedésmintákat, új ötletek valóságos áradatát hozza magával és megadja nem csak a megvalósításukhoz, de az esetlegesen a megvalósítás útjában álló akadályok vagy mások ellenségeskedésének, netán tudatos aknamunkájának leküzdéséhez szükséges dinamizmust is. Testileg a regenerációt serkenti, feloldja az energetikai blokkokat, stabilizálja a keringést, erősíti az immunrendszert, fokozza a tápanyagfelvételt a bélben, valamint felgyorsítja a külső és belső sebek gyógyulását. Gyulladásgátló hatással is bír, helyre állítja a vér életerejét. Hagyományosan a mérgek ellenszereként és lázcsillapítóként használták.

Az achát - „stabilizál” - már az ókori Indiában, Nepálban és Tibetben is nagy becsben tartott védő és szerencsehozó kő. Támogatja a logikus-racionális gondolkodást. Segít a saját dolgaink összeszedett és fókuszált ráncba szedésében. Védelmet és biztonságot közvetít, feloldja a belső feszültségeket és stabilizál a külső befolyásokkal szemben.

Az achát tökéletes az energia földeléséhez. Lassan, de biztosan fejti ki hatását. Ez a központosító kő a biztonság és védettség stabil érzését kelti. Vigasztaló és megnyugtató kő, fizikai, érzelmi és intellektuális szinten is egyensúlyt teremt, kiegyensúlyozza a jint és a jangot, a pozitív és negatív tényezőket. Erőteljes tisztító képességgel bír fizikai és érzelmi szinten is. Feloldja a haragot és ellenérzéseket, gyógyítja a szeretet elfogadására való képtelenség mögött meghúzódó érzelmi traumát. Ez a kő újrakezdésre ösztönöz, megtisztítja és stabilizálja az aurát. Támogat szívügyekben, újjá építi önbizalmunkat és segíti önmagunk elfogadását. Mentálisan segíti az elemzést, a koncentrációt és a megfigyelést. Bármilyen formát is ölt, támogatja az igazságot és tisztességet.

Ez a gyönyörű kő magába olvasztja az élettapasztalatokat és megkeresi bennük az élet ajándékát. Rétegei segítenek mélyebben kapcsolódni az élet egységéhez. Testileg az achát az auránkat és az energiatestünket egyenlíti ki, ezen a szinten védve, harmonizálva és stabilizálva az egészségünket. Továbbá serkenti a regenerációt és a növekedést, ezáltal valóban védve a várandós anyát és a gyermekét is. Réteges felépítése révén az előzőekhez hasonlóan különösen jó hatással van a bőr- és szövetrétegekből álló szervekre, elősegítve így pl. a kötőhártya-gyulladás, a gyomorbaj és -fekély, a hólyag- és bélgyulladás, valamint a méh megbetegedéseinek gyógyulását. Véd a méh előre-eséstől és elősegíti a méh regenerálódását szülés után. Serkenti az emésztést és a kiválasztást, javítja az ereket és a szöveteket, továbbá segít bőrbetegségek gyógyításában is.

Ez a karkötő 16 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!