Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hamarosan érkeznek a „Kupiec” egészséges termékei

Hamarosan érkeznek a „Kupiec” egészséges termékei

Legújabb termékkategóriaként a lengyel „Kupiec” márkát mutatom be Nektek. A termékek kóstolásán már túl vagyunk - nehéz abbahagyni :) -, hamarosan megérkeznek az áruházba, hogy Ti is kipróbálhassátok és megszerethessétek őket.

A „Kupiec” egy számomra nagyon szimpatikus családi vállalkozás, mert filozófiája teljesen illeszkedik a klubunk által képviselt gondolkodáshoz – tudatosan egészséges élet és táplálkozás -, ezért döntöttem termékei forgalmazása mellett. Lengyelország egyik legnagyobb egészséges-élelmiszer előállítója. Természetes alapanyagokkal dolgozik, termékei nagyon finomak, táplálóak és egészségesek.

Elérhetők lesznek natúr termékek, de választhattok tengerisós, Belga csokis és különböző magvas, vagy gyümölcsdarabos termékei közül is. Választhattok vastag szeletet, vagy vékony és ropogós ostyát is.

Szívesen ajánlom őket, mert:

  • Természetes összetevőkből állnak
  • Vegán termékek
  • Gluténmentesek
  • Koleszterinmentesek
  • Kóser termékek
  • A rizs alapúak 100% barnarizsből készülnek
  • A kukorica alapúak magas rosttartalma miatt különösen értékesek
  • A csoki bizony nagyon finom Belga csoki
     

„ A Kupiec márka kiáltványa.
Az egészséges életöröm mindennapi választásunk. Tudatos választás, mert termékeinket az életminőség, az egészség, a jó közérzet, az ízlelés érdekében készítjük.

Bevált, megbízható lengyel márka vagyunk, amely folyamatosan törődik a kiváló minőséggel. Termékeink tele vannak tápértékkel. A termésből közvetlenül a szántóföldről származnak, így érezheti valódi és természetes ízüket.

Szeretnénk megosztani az otthoni asztalnál való örömöt. Nagyra értékeljük a hagyományokat - olyan termékekre támaszkodunk, amelyek jó helyen vannak a konyhában, de lelkesedéssel és természetes energiával telve új ízeket és finomságokat keresünk az egészséges étkezési élvezet érdekében, és kínáljuk őket.”

Forrás: https://kupiec.pl/pl/content/6-o-firmie