Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Nyuszi hopp!" valódi ásványkarkötő nyuszi medállal

2.999 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész125
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 06.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Tündéri karkötő, mely mosolyt csal az arcodra, vidámságot hoz a lelkedbe. 6mm-es valódi ásványgyöngyökből készült (matt taiwan jáde, tejkvarc, dinnyekvarc, boulder opál, természetes holdkő), felnőtteknek és gyermeknek is ideális. A fém gyöngyök és a nyuszi medál is nemesacélból készült, így az ékszer antiallergén.

A jáde „Tisztaság” - támogatja az önmegvalósítást, segít felismerni a szellemi önvalónkat és spontán játékosan alakítani az életünket. Minden esetben segít az egyensúly helyreállításában: restség esetén lendületbe hoz, ingerültség esetén megnyugtat. Hosszú ideje úgy tartják, hogy vonzza a bőséget és jó egészséget. Szerencsét hoz, békét teremt, javítja az önismeretet, iránymutatást ad. Segít elengedni a negatív gondolatokat, megnyugtatja az elmét és fokozza a termékenységet. Serkenti a kreatív ötleteket, hatására a feladatok kevésbé tűnnek összetettnek, így képesek vagyunk azonnal végrehajtani őket. Ez a kő megóvja viselőjét minden ártalomtól és harmóniát teremt. Egyesíti az elmét és a testet, feloldja a korlátozó hiedelmeket, megnyitja az elmét az új lehetőségek előtt.

Mitológia: A jádét elsősorban a Távol-Keleten tekintették évezredeken át szerencsehozó drágakőnek, ezért amuletteket készítettek belőle. De jól ismerték a vesére gyakorolt jótékony hatását az ősi ázsiai és bennszülött amerikai kultúrák is. Spirituálisan a jáde az önmegvalósítást támogatja. Új ötletekkel és tenni akarással áraszt el, az elhatározások haladéktalan valóra váltására sarkall. Testileg a veseműködést serkenti, kiegyensúlyozva ezáltal a víz-, só- és savbázis-háztartásunkat. Javítja a vese egész rendszerét és a mellékvesét, fejlesztve így a reakcióidőt és a reakciókészséget is.

A kvarc alapvető tulajdonságai: megtisztítja és felerősíti az energiát, harmóniában működik mindenkivel, aki használja. Megkettőzi a testet körülvevő biomágneses mezőt, és helyreállítja az energia legtökéletesebb állapotát. Ez a kristály serkenti az immunrendszert, helyreállítja a test egyensúlyát – harmóniába hozza a csakrákat és összhangot teremt a fizikai és a finomtestek közt.

A tejkvarc „Tapintat” - lassabban és gyengédebben fejti ki hatását, mint a hegyikristály, így megfelelő gyermekek számára is. Támogatja a gyermekeket abban, hogy megtanuljanak olyan leckéket, amelyek először túl nehéznek tűnhetnek, vagy ha a korukat meghaladó felelősséget vesznek magukra. Segít átlendülni látszólagos határainkon. Feloldja a mártíromság vagy áldozat mentalitás érzését, és azt a kényszerítő érzést, hogy muszáj, hogy szükséglegyen ránk, emellett a lélek szintjén megválaszolja a „Miért pont én?” kérdést. Ez a gyengéd kő segít gondolkodni, mielőtt beszélnénk.

Szellemileg figyelmességet, támogatást nyújt. Lelkileg segít észrevenni a saját lehetőségeinket és élni azokkal. Mentálisan megtanít semlegesen és tárgyilagosan kifejezni magunkat. Testileg energiával tölti el a rosszul ellátott területeket, erőt ad, erősíti a gerincoszlopot és az ízületeket. Néhány kristályterapeuta megfigyeléseiből arra a következtetésre jutott, hogy szemre, bőrre, csontokra hat, kiváló gyulladáscsökkentő. Egyes források kismamák esetében tejszaporító hatásról is beszámoltak.

A dinnyekvarc, vagy másnéven görögdinnye-turmalin „Változás elfogadása” - elősegíti a szeretet valamennyi formáját, kiegyensúlyozza az energiákat, kreativitásra ösztönöz. Lehetővé teszi a természettel való kapcsolatot, kiegyensúlyozza a csakrákat, meggyógyítja a lelki fájdalmakat, békét és nyugalmat kínál. Ha túlsok a változás az életedben, hordj a zsebedben egy darab görögdinnye-turmalint, vagy viseld ékszerként, nyakláncként. Ez a kő segít, hogy tisztán láss, és el tudd fogadni az új helyzeteket.

Testileg az idegek regenerációját serkenti, segít bénulás és szklerózis multiplex esetén is. Lelkileg türelmessé, gyengéddé és szeretetteljessé tesz. Enyhíti a depressziót és a félelmet, segít az önvédelemben és az önmagunkból fakadó védettség és biztonságérzet megteremtésében. Mentálisan az egyéni szándék világos és célorientált kifejezését segíti elő, valamint felold minden ellenállást azzal szemben, hogy újra egésszé váljunk. Spirituálisan az értelmet, a szeretetet és a barátságot erősíti, emellett tapintatra és diplomáciára tanít.

Az opál vonzza a szerelmet és a szenvedélyt, a vágyat és az érzékiséget. Karmikus kőként megtanít arra, hogy amit teszünk, az mindig visszahat ránk. Erősíti a belénk ivódott vonásokat, akár „jónak”, akár „rossznak” tekinthetők, és a felszínre hozza azokat, hogy átformálódhassanak és felfedezhessük a bennük rejlő áldást.

A görög mitológia szerint Zeusznak a titánok felett aratott győzelmét követően hullajtott örömkönnyeiből jött létre. Spirituálisan az opál örömmel és boldogsággal tölti el a földi életet, annak a színes oldalára irányítva a figyelmünket, fokozva ezáltal a változatosság és a szórakozás iránti igényünket. Lelkileg az erotika és a szexualitás utáni vágyakozást erősíti. Érzelmessé, csábítóvá, különlegessé és optimistábbá tesz. Mentálisan „könnyelművé” tesz, néha talán kissé túlságosan is. Serkenti a spontaneitást, a költői vénát és a zeneművészet iránti érdeklődést. Testileg az életkedv és az élni akarás erősítésével általános egészségjavítóként hat.

A földelő vasérc anyakőzeten kifejlődött boulder opál „Szívben égő tűz” - a tűz és a föld elemeivel áll összhangban. Energiát ad a kimerült szívnek, stabilizálja az érzelmeket és vonzza az igaz szeretetet. A vibráló színfoltok enyhítik a depressziót és a szenvedést. A kő elősegíti a gondolatok tisztaságát és a tudatos és tudat alatti elme egyensúlyát, így, ha a mélyébe tekintünk, feltára az igazi vágyainkat és motivációnkat. A boulder opál a gyakorlatias embereket arra biztatja, hogy erősítsék spirituális oldalukat, a spirituális szellemű embereknek pedig segít helytállni a mindennapokban.

A holdkő „Intuíció” - erősíti a megérzéseket és a pszichikai képességeket. Elcsendesíti az érzelmeket, stabilizál, megelőzi, hogy a különböző helyzetekre és érzelmi ingerekre túlzó reakciót adjon. Eltávolítja az idejét múlt érzelmi mintákat, minden szinten elsimítja a stresszt. A női nemi ciklus és a menstruációhoz kötődő rendellenességek erőteljes gyógyítója, és segíti a szülést. Segít sokk, álmatlanság, alvajárás esetén, megnyugtatja a hiperaktív gyerekeket.

Mitológia: Távol- és a Közel-Keleten éppúgy tartották szerencsehozónak és használták szerelmi varázslatokhoz, mint ahogyan Európában is. Spirituálisan a holdkő a tisztánlátást és a médiumi fogékonyságot fejleszti. Elősegíti a tudatos álmodást, főleg telihold idején. Testileg a tobozmirigy működését serkenti, annak a fényérzékenységén keresztül hangolva össze a belső hormonciklusainkat a természet ritmusaival, javítva így a női termékenységet, enyhítve a menstruációs, a szülés utáni és a változókori panaszokat.  

Ez a karkötő 15 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!