Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Sárga-fekete Elegancia" karkötő valódi ásványgyöngyökből

5.600 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész191
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 06.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Rendkívül elegáns és különleges karkötő. Szépsége mellett az Őt alkotó csodálatos ásványok hatása is lenyűgöző lehet. Valódi ásványgyöngyök alkotják, citrin, fekete obszidián, roppantott hegyikristály, és egy platinum-fekete cirkóniaköves dupla karom köztes dísz emeli fényét.

A citrin - „Bőség” - a gazdagságot hozó kristályok közé tartozik, a pénz kövének tartják, bőséget vonzó képességei miatt becsülik, de támogatja a nagylelkűség szellemiségét és a vagyon gyarapodását. Emlékeztet rá, hogy a bőség tudatállapot, ami a pénz mellett a barátságot és örömöt is magába foglalja. Kiváló a depresszió ellensúlyozására, mivel optimizmussal és pozitív hozzáállással ajándékoz meg. Leküzdi a fásultságot és a reménytelenséget, erősíti az önbecsülést. A citrin a kreativitás köve is, előnyt kovácsol a készségeinkből és tehetségünkből. Serkenti az elmét, segít észrevenni és meg is ragadni az új lehetőségeket. Mitológia: a citrinről azt tartják, hogy erősíti az értelmet, a derűt és a jókedvet. Spirituálisan: a citrin az egyéniséget, a magabiztosságot és az életkedvet serkenti, dinamikussá tesz, és elülteti bennünk a változatosság, az új élmények és az önmegvalósítás iránti igényt. Lelkileg: életörömöt ad, segít a depresszió leküzdésében és a nyomasztó befolyásoktól való szabadulásban. Extrovertálttá tesz és elősegíti az önkifejezést. Mentálisan: fejleszti a konfrontációs készséget, segít gyorsan levonni a megfelelő következtetéseket és meg is érteni azokat.

A hegyikristály felerősíti az energiákat, tisztítja a tereket, mestergyógyítóként működik és bármilyen gyógyításban segít, növeli az energiaszintet, megtisztítja és feltölti a kristályokat, védelmet biztosít. Ez a magas rezgésszámú kő mestergyógyító néven is ismert, mert minden problémára használható. Egyes kultúrák gyógy- és varázskőként becsülték, amely elűzi a betegségeket, erőt és energiát ad. Spirituálisan a hegyikristály megtisztít, javítja a megértést és a tudatos észlelést, megerősít az egyéni álláspontunkban. Lelkileg régi emlékeket emel a tudatalattiból újra a tudat éber figyelmébe. Segít a problémák egyszerű megoldásában és elveszettnek hitt adottságok újbóli felkutatásában. Mentálisan önismeretet ad. Testileg összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket és serkenti a mirigyek működését, enyhíti a fájdalmakat és a rosszullétet.

Az obszidián - „A lélek mélységének megtisztítója” - támogatja a földeltséget, megtisztítja a gyökércsakra blokkjait, beszívja a negatív energiát, enyhíti a bánatot, erőt és energiát ad, spirituális és érzelmi védelmet nyújt. Megmutatja a rendellenességek okait. Feloldja az előző életekből eredő blokkokat és lerakódásokat. Visszaveri a pszichikai támadásokat és megóv a negatív spirituális hatásoktól. Segíti a test energetikai megtisztulását, kivédi a geopatikus stressz (amit a föld zavarai okoznak) és a környezeti szennyezés hatását.

Mitológia: az obszidián az emberiség legrégebbi kultúrtárgyai közé tartozik. Egyes ősi tradíciók az obszidián sebgyógyító és fájdalomcsillapító hatásáról emlékeznek meg, ami már önmagában is érdekes, figyelembe véve, hogy ebből készültek az ember első pengéi és fegyverei is.  Lelkileg a sokkokat, félelmet, blokkokat és traumákat oldja. Élénkít, elevenít és újra előhozza a mélyből az eltemetett képeket. Feltárja érzésvilágunk addig nem is sejtett mélységeit, segít leküzdeni a megszállottságot és a rögeszméket. Mentálisan kitágítja a tudatosságot, segít megváltoztatni a berögzült hiedelem, kommunikációs és viselkedési mintákat. Élesíti az érzékeket és az értelmet, segít átlátni a rejtélyes jelenségeket, élményeken és homályos magyarázatokon. Testileg oldja a fájdalmakat, feszültségeket, energetikai blokkokat és az érszűkületeket épp úgy, ahogyan a sérülések által okozott sokkot a sejtek szintjén, elősegítve így a vérzéscsillapítást és a sebek gyógyulását.

Ez a karkötő 15 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!