Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

„Tiszta energia” energetizáló, valódi ásványkarkötő

4.600 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész272
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Valódi fluorit, malachit és hegyikristály ásványok alkotják ezt a csodálatos, energetizáló karkötőt. Nemesacélból készült jin-jang medál és köztes gyöngy díszíti, így az ékszer antiallergén.

A fluorit - „Rendet hoz a káoszba” - kreatívvá és találékonnyá tesz, központi eleme mindig a „szabad választás”. Stabilizálja az érzéseket, növeli az önbizalmat, javítja az ügyességet. Fokozza a pszichikus képességeket és az intuíciót, elősegíti a békét és a nyugalmat, élesíti a mentális képességeket és növeli a koncentrációs képességeket, segíti a döntéshozatalt. Energiát ad, méregteleníti és tisztítja a csakrákat, segít meggyógyítani az összetört szívet. Védelmez az elektromágneses stressztől, segíti az elektronikus készülékektől függő gyermeket a leválásban. A fluorit vírusölő, megtisztít és rendez a szervezetben mindent, ami nem tökéletesen működik, leküzdi a szervezetlenség vagy a káosz minden formáját. Mentálisan a blokkok, fixa ideák, a „kicsinyes gondolkodásmód”, a szűklátókörűség és a korlátozó gondolkodási és viselkedési minták feloldását segíti elő. Támogatja a tanulást, segít a felvett információk gyors feldolgozásában. Nagyon felgyorsítja a gondolkodást és az általános felfogóképességet is. A fluorit megnyugtatja a hiperaktív gyerekeket, és összpontosítja az elmét. Rendet és stabilitást ad a csoportoknak, egyesíti őket a közös cél érdekében, és a gyermekeket is segíti a beilleszkedésben. Testileg a bőr és a nyálkahártyák regenerációját serkenti, különös tekintettel a tüdőre és a légutakra, de segít a duzzanatok és sebek gyógyításában is. Erősíti a fogakat és a csontokat, segít a rossz tartásból fakadó problémák orvoslásában. Mozgékonnyá tesz, oldja a merevséget és az ízületi panaszokat. Serkenti az idegrendszer, de főleg a nagyagya működését, enyhíti a pszichikai eredetű allergiákat.

A malachit - „Mélyreható méregtelenítés” - megtöri az idejétmúlt mintákat és a nemkívánatos kötelékeket, különösen az energiavámpírokhoz és korábbi partnerekhez fűződőeket, feloldja a mérgező érzelmeket és gátlásokat, az érzések szabad kifejezésére biztat. Enyhíti a félénkséget és támogatja a barátságot. A malachit a lélek megtisztítója, erősíti a megérzéseket és a tisztánlátást.

Mitológia: A malachit az egyik „legmesésebb” ásvány mind közül. Mindig és mindenhol a nők köve volt, és minden kultúrában valamilyen istennőnek szentelték: Egyiptomban Hathornak, a görög-római világban Aphroditének/Vénusznak, a germánoknál Freyának. A malachit a csábítás, az érzékiség, a szépség, a kíváncsiság, az esztétika és a zenei művészetek jelképe volt. A mennyország kövének számított – amiből később azt vezették le, hogy itt a Földön gyakorlatilag hozzáérni sem szabad.  Menstruációs panaszokat enyhítő és szüléskönnyítő hatása a középkor óta ismert. Ezért nevezi a népnyelv a mai napig is bábakőnek.

Szellemileg a malachit az esztétika, a szépség, az érzékiség, a barátság és az igazság iránti érzéket fejleszti. Oldja a félénkséget, fokozza a tudásszomjat, intenzívebbé és kalandosabbá teszi az életet.

Lelkileg a belső képi világunkat élénkíti. Oldja a gátlásokat és elősegíti az érzések kifejezését.

Mentálisan erősíti a fogalmi megértést, lehetővé teszi az új információk gyorsabb felfogását a képzelőerő fejlesztése és tudatosabb irányításának elősegítése által. Felgyorsítja a gondolataink folyamát, nagy és komoly kérdések esetén is segít a gyors, habozás ás tétovázás nélküli döntéshozatalban. Fejleszti a megfigyelőkészséget, segít az apró részletek észrevételében és azok jelentőségének felismerésében is.

Testileg görcsoldóan hat. Serkenti az agyat, az idegeket és a májat, méregtelenítően hat, enyhíti a reumát és elősegíti a szövetek savtalanítását.

A hegyikristály - „Mesterkristály” - felerősíti az energiákat, tisztítja a tereket, mestergyógyítóként működik és bármilyen gyógyításban segít, növeli az energiaszintet, megtisztítja és feltölti a kristályokat, védelmet biztosít. Magas rezgésszámú kő, mely minden problémára használható. Saját hatása mellett erősíti más kövek hatását is.

Mineralógia: a hegyikristály tiszta és világos kvarckristály. Telérekben vagy – hidrotermális úton – drúzákon és kőzetrésekben alakul ki tiszta, idegen anyagoktól mentes kovasavoldatból. Ha hosszabb (több millió éves) szünet áll be a kristály növekedésében, úgy a felszíni lerakódásokból fantomkvarcok jönnek létre. Mitológia: egyes kultúrák gyógy- és varázskőként becsülték, amely elűzi a démonokat és a betegségeket, erőt ad, és energiát. A hegyikristály golyóbisokat jósláshoz használták. Spirituálisan a hegyikristály megtisztít, erősíti a semlegességet, javítva ezáltal a megértést és a tudatos észlelést. Megerősít az egyéni álláspontunkban, elősegíti a belső lényünknek leginkább megfelelő fejlődést. Lelkileg régi emlékeket emel a tudatalattiból újra a tudat éber figyelmébe. Segít a problémák egyszerű megoldásában és elveszettnek hitt adottságok újbóli felkutatásában. Mentálisan önismeretet ad, fantomkvarcként pedig segít átlépni a vélelmezett szellemi korlátokat. Testileg új életet önt a hideg, érzéketlen, béna és zsibbadt tagokba. Összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket és serkenti a mirigyek működését.  Egyszerre ad energiát és viszi le a lázat, apasztja le a duzzanatokat, enyhíti a fájdalmakat, a rosszullétet és a hasmenést.

Ez a karkötő 14 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!