Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megnyitottunk!

Wof-Club - 2019. 11. 11. 11:00:50
Megnyitottunk!

Kedves Klubtagok és Leendő Klubtagok!

Rosental Rita vagyok, a World Of Flavors Club megálmodója. Édesanyámmal közösen dolgozunk a web-áruház működtetésén, a klubélet kialakításán, interaktivitásának, pezsgésének fenntartásán. 
Örömmel jelezzük, hogy ha még kevés termékkel is, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a web-áruházunk megnyitja kapuit. 
A kiváló, egészséges magyar termékek mellett szeretnénk Nektek a világ bármely tájáról a mellett, hogy egészséges, de minél több különleges terméket is kínálni. Kizárólag olyan partnerekkel lépek kapcsolatba, akik fenntartható gazdaságot működtetnek, szívügyük a környezetvédelem, odafigyelnek az alapanyagokra, a csomagolásra, termékeik minőségére. 
Célunk, hogy egy szuper klubot hozzunk létre, akik tudatosan törődünk egészségünkkel, Földünk egészségével. Szeretném, ha a klub a lehetőségekhez képest interaktív lenne, ezért kérlek szépen, jelezzétek – alapértékeink figyelembevételével -, milyen termékeket látnátok szívesen a web-áruházban, amelyeket szívesen vásárolnátok. Mi pedig igyekszünk kéréseiteknek gyorsan és minél pontosabban megfelelni.
Továbbá, azon termelők, gazdaságok jelentkezését várjuk, akik hasonló gondolatvilággal élnek, dolgoznak, és szívesen válnának e klub Partnerévé.
A „Kapcsolat” menüpontban várom üzeneteiteket, kéréseiteket, visszajelzéseiteket.

Köszönettel:

Rosental Rita
2021. július 14.

Fenntartható környezet, egészség, természetesség