Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Az Élet Napos Oldala" ásvány-nyaklánc 48 cm

16.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész315
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Rendkívül értékes és hasznos, valódi drágakövek, ásványok alkotják ezt a csodálatos nyakláncot. Igazi testi, lelki és spirituális energiabomba. Az ásványgyöngyök számát Nikola Tesla 369 módszere ihlette. (A Módszer 369: Nikola Tesla kulcsa az univerzumhoz című könyve alapján)

A Kianit - „Bölcsesség” - felerősíti a magas frekvenciájú energiákat, rendezi a csakrákat és a finomtesteket, megtisztítja az energiapályákat és a meridiánokat. Arra bátorít, hogy kimondjuk a legbelső igazságunkat, és feloldja a félelmeket, az illúziókat és a blokkokat, továbbá erősíti a logikus gondolkodásra való képességünket. A kianit megnyugtató kő, mély meditatív állapotot idéz elő, mégis serkenti a pszichikai képességeket. Segít elengedni a vak végzet és a kérlelhetetlen karma gondolatát, és felfedi, mit kell tennünk, hogy ellensúlyozzuk a múltat. A kianit földeli és közvetíti a spirituális energia áramlását, helyreállítja a csi szintjét a fizikai testben, és természetes fájdalomcsillapító. Mineralógia: a kianitnak is nevezett disztén kristálypalából, metamorf úton jön létre, így annak a jellegzetes vezető ásványai közé sorolható. Spirituálisan: a kianit a sorsba vetett hittől való szabadulásban és annak felismerésében segít, mikor, hol és hogyan indítottuk el azokat a folyamatokat, amelyek következtében azzá váltunk (vagy fogunk válni), amivé. Emellett egészséges határozottságot is ad. Lelkileg megnyugtatja a belső képi világunkat és elcsitítja a felkorbácsolt érzéseket. Kellemes, békés közérzetet hoz, megszabadít a nyomasztó terhektől és a frusztrációtól. Mentálisan a logikus, racionális gondolkodást, szükség esetén a spontán, de határozott és biztos kezű cselekvést segíti elő, valamint fejleszti a tudatosságot is. Testileg a kisagy és a motorikus idegek működését erősíti, javítva így a mozgékonyságot és az ügyességet is. Alkalmazás: leginkább magunknál tartani érdemes.  

A Napkő - „Életerő” - új erővel tölti el a testet és eloszlatja a sötét kedélyállapotot. Ha elvesztettük az élet iránti lelkesedésünket, a napkő újjáéleszti motivációnkat, segíti hatalmunk visszaszerzését és tudatára ébreszt a saját értékeinknek. Ez a rendkívül energikus kő megtöri a halogatást, továbblépésre ösztönöz. A kristály spirituális iránytűként működik, erősíti a megérzéseket. Rendkívül jótékonyan hat, ha el akarjuk vágni az energiavámpírokhoz és a korábbi partnerekhez fűződő szálakat.

Spirituálisan a napkő a lényünk legbensőbb magvának felfedezésében és megtapasztalásában, a saját életünk iránti lelkesedésben, az erősségeink és legragyogóbb oldalunk megcsillogtatásában segít. Visszaadja a szerencsébe és a „jó istenekbe” vetett hitet. Lelkileg életörömöt ad, hangulatjavító antidepresszánsként hat, segít megszabadulni a kudarc és a rossz helyzetűség érzéseitől és a „rossz az egész világ” jellegű elképzelésektől. Javítja az önértékelést és az önbecsülést. Mentálisan az optimizmust és a tenni akarást erősíti. Segít átállítani az érzékelés-szűrőnket a pozitív eseményekre és még a keményvonalas pesszimisták előtt is egészen új távlatokat nyit meg. Testileg az öngyógyító erőket serkenti. Stimulálja a vegetatív idegrendszert és elősegíti valamennyi szervünk harmonikus együttműködését.

Magnezit – „Rugalmasság”

Mineralogia: A magnezit túlnyomórészt üledékes úton, magnéziumtartalmú kőzetek mállása során jön létre, magvas, mésszerű halmazokat alkotva. Ritkábban hidrotermális oldatokból hoz létre kristályokat. Mitológia: a magnezitet a 18.sz-ban fedezték fel és „tiszta zsírkő-földnek” nevezték, mivel kémiailag még nem ismerték az általa tartalmazott magnéziumot. A magnézium azonosítását követően azonban az ásványt is átnevezték magnezitnek. Spirituálisan a magnezit életigenlő lelkületet ad, segít önmagunk elfogadásában és szeretésében. Lelkileg nyugtatóan és ellazítóan hat, idegesség, félelem és ingerültség esetén is segít. Fokozza a lelki terhelhetőséget, türelmessé tesz. Segíti a mély relaxációt. Mentálisan háttérbe húzódásra, csendes szemlélődésre, odafigyelésre sarkall, és erősíti az erre való készséget. Erőteljesen hat az elmére, harmóniát teremt az agyféltekék között, és ötleteket ad. Testileg ez a legfontosabb gyógykő magnéziumhiány esetén. Méregtelenítően, görcsoldóan és izomlazítóan hat, segít migrén, fejfájás, ér-, gyomor- és bélgörcsök, valamint epekólika esetén. Csillapítja a lázat és a hidegrázást. Gátolja a véralvadást, serkenti az anyagcserét és a koleszterin- lebontást, megelőzve így az erek és a szövetek elmeszesedését és kitágítva a szívkoszorú ereket; ebből fakadóan kiválóan alkalmas a szívinfarktus megelőzésére is. Alkalmazás: érdemes a bőrrel érintkezve viselni.

Választhatsz hozzá díszdobozt, illetve kiegészítő ékszereket is.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!