Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi ékszerek

Saját készítésű ékszerek természetes ásványból, gyantából, fából és betonból. Izgalmas formák és színek. Egyedi darabok a bohókástól az üzleti megjelenésig. 

Egyedi elképzeléseket is teljesítünk, ez irányú kéréseiteket rendeléskor a "megjegyzés" rovatban, vagy a "Kapcsolat" menüpontban tudjátok jelezni.

A karkötők mérete a csukló méretéhez igazodik. Ezt úgy tudjátok lemérni, hogy a csuklótokat körbevéve megméritek, hány centiméter. Ha eltér a képen látható karkötő méretétől, jelezzétek kérlek a "megjegyzés" rovatban, mekkora méretben készítsük el Nektek a kívánt darabot.

Választhatsz ásványékszert: 

-          csillagjegy szerint

-          színek szerint

-          valamilyen alkalomra ajándéknak

-          csakrák szerint

-          betegségek szerint

-          lelki állapot szerint

-          hangulatod szerint

-          ásványok szerint

ezt is a „Kapcsolat” menüben jelezd, vagy hívj bátran a megadott telefonszámon, megbeszéljük!

Az ásványok hatásaihoz felhasznált források: Judy Hall: Varázslatos kristályok; Judy Hall: Kristálybiblia; Karen Frazier: Gyógyító kristályok; Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve; Michael Gienger: Gyógyító kövek katalógusa; https://lifeharmony.hu/

A fenti források alapján bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést.

Rendezés: