Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Farkas-lak" valódi ásványkarkötő farkasfejjel

4.700 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész361
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

A föld és a természet színeit kedvelő határozott egyéniségek ékszere lehet ez a valódi ásványokból készült karkötő, melyet egy nemesacélból készült farkasfej díszít. Az ékszer antiallergén.

A tigrisszem - „Megvilágosodás” - enyhíti a depressziót és elűzi a sötét hangulatot. Bizalmat ébreszt a jövő iránt, és megmutatja, hogyan tűzzünk ki reális célokat. Segíti a döntéshozást, mivel támogatja a szándék tisztaságát. A tigrisszem gyengéden orvosolja az önértékeléssel, az önkritikával és a blokkolt kreativitással kapcsolatos problémákat. A rögeszmés vagy félelemmel teli embereket segít a változtatásban. A tigrisszem magas rezgésű, mégis földelt állapotot teremt, támogatja az új, földi síkra még nem teljesen illeszkedő energiafrekvenciákkal születő gyermekeket. Becsületességre és a hatalom helyes használatára tanít. Taszítja a negatív energiát és megvéd a rosszakaróktól, valamint a zaklatástól.

Régóta szemgyógyító és -védő erőt tulajdonítanak neki, már a középkorban is használták átok és rontás elleni, démonoktól védő amulettként. Spirituálisan az élet nehéz szakaszainak elbátortalanodás nélküli átvészelését segíti elő. Segít megőrizni a bizakodás szikráját, ami még a legsötétebb pillanatokban is erőt ad. Lelkileg segít távolságot tartani a kívülről beözönlő benyomásoktól, mérsékelve a hangulatváltozások és stresszhelyzetek általi befolyásolhatóságunkat is. Mentálisan segít átlátni a bonyolult és áttekinthetetlen helyzeteket, segítséget nyújtva így kételyek és döntési nehézségek esetén is. Testileg fájdalomcsillapítóan hat.

A howlit - „kreativitás, inspiráció, higgadtság, önállóság, figyelmesség, türelem” - értelmes kommunikációra ösztönöz, erősíti a pozitív jellemvonást és az emlékezetet. Lelkileg türelemre tanít, eloszlatja a haragot, dührohamot és mindent, ami ellenünk irányul. Erősíti a pozitív jellemvonásokat, az akaratot és a kitartást. Segíti a tudásvágyat, a nyugodt alvást és a meditálást. Felbontja azokat a kötődéseket, amelyek a régi érzelmeket a jelenlegi élethez láncolja. Fizikailag oldja a görcsöket, egyensúlyban tartja a szervezetben a kalciumszintet, ezáltal kitűnő a csontokra, fogakra gyakorolt hatása. Segít a feszültség okozta fejfájás és migrén esetében is. A gazdagság és a bőség szempontjából javítja a fókuszt és a koncentrációt, elmés ötletekre inspirál, de itt tart a jelenben, hogy ne kergessük azokat a nagy álmokat, amelyeknek nincs alapja a valóságban. Viszont mindenben támogat, amelyre szükség van a gazdagság, a szerencse, a bőség és a jólét bevonzásához! A szerelem és a kapcsolatok terén e fantasztikus ásvány energiája türelmessé tesz és nyugtató hatással van az erős érzelmekre, segíti a dühöt, a fájdalmakat és félelmeket lecsillapítani. Erősíti az elkötelezettséget a partnerrel és a fontos kapcsolatokkal. Spirituálisan segít az önmagunk elfogadásában, az ösztönös megérzések befogadásában.

A jáde - „Tisztaság” - támogatja az önmegvalósítást, segít felismerni a szellemi önvalónkat és spontán játékosan alakítani az életünket. Minden esetben segít az egyensúly helyreállításában: restség esetén lendületbe hoz, ingerültség esetén megnyugtat. Hosszú ideje úgy tartják, hogy vonzza a bőséget és jó egészséget. Szerencsét hoz, békét teremt, javítja az önismeretet, iránymutatást ad. Segít elengedni a negatív gondolatokat, megnyugtatja az elmét és fokozza a termékenységet. Serkenti a kreatív ötleteket, hatására a feladatok kevésbé tűnnek összetettnek, így képesek vagyunk azonnal végrehajtani őket. Ez a kő megóvja viselőjét minden ártalomtól és harmóniát teremt. Egyesíti az elmét és a testet, feloldja a korlátozó hiedelmeket, megnyitja az elmét az új lehetőségek előtt.

Mitológia: A jádét elsősorban a Távol-Keleten tekintették évezredeken át szerencsehozó drágakőnek, ezért amuletteket készítettek belőle. De jól ismerték a vesére gyakorolt jótékony hatását az ősi ázsiai és bennszülött amerikai kultúrák is. Spirituálisan a jáde az önmegvalósítást támogatja. Új ötletekkel és tenni akarással áraszt el, az elhatározások haladéktalan valóra váltására sarkall. Testileg a veseműködést serkenti, kiegyensúlyozva ezáltal a víz-, só- és savbázis-háztartásunkat. Javítja a vese egész rendszerét és a mellékvesét, fejlesztve így a reakcióidőt és a reakciókészséget is.

A lávakőnek méregtelenítő, serkentő, regeneráló hatást tulajdonítanak. Magas ásványi anyag tartalma miatt általános frissítő, nyugtató hatású, javítja a közérzetet.

Ez a karkötő 17 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Választhatsz hozzá díszdobozt, illetve kiegészítő ékszereket is.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!