Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Tiszta szívvel" Karneol, Kalcedon, gránát szeretet karkötő valódi ásványgyöngyökből

4.980 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész110
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 06.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Ez a csodálatos karkötő „erőteljes”, valódi ásványgyöngyökből készül, kék kalcedonból, karneolból és gránátból. Gyönyörű, szeretetteljes ajándék lehet szíved hölgyének bármilyen alkalomra, de tökéletes ajándék lehet esküvőre is.

A karneol „Kreativitás” - erőteljesen motivál és nagy vitalitással bír. Tökéletes a gyökér- és szakrális csakrák számára, új energiával tölti fel az egész energiarendszert. Csillapítja a gyulladást és a túlműködésből eredő problémákat, nyugtat, ahol szükséges. Támogatja a pozitív döntéseket, valóra váltja az álmokat. Visszafordítja a mentális letargiát, erőteljes jelenlétté és motivációvá alakítja át a haragot, az áldozatmentalitást, hogy mozgásba lendíthessük az eseményeket. Stabilizál, lehorgonyoz a jelen valóságában. Segít leküzdeni az erőszakot és a negatív programozást, arra bátorít, hogy bízzunk magunkban. Megtisztít és új energiával tölt fel más köveket. Mitológia: A középkorban vérnyugtató és haragenyhítő hatást tulajdonítottak neki. Hildegard von Bingen fejfájás ellen, valamint szüléshez ajánlotta. Egyiptomi sírokban is elhelyezték, ez pedig azt mutatja, hogy a holtak védelmét is remélték tőle. Spirituálisan a karneol kitartást és erős közösségi érzéket ad. Idealistává és segítőkésszé tesz, segít energikusan cselekedni egy jó ügy érdekében. Lelkileg kitartást és bátorságot ad. Jó hatással van az érzelmekre. Mentálisan a gyors és gyakorlatias problémamegoldási készséget fejleszti. Segít a megkezdett folyamatok befejezésében, zavarodottságérzet esetén pedig realitásérzéket ad. Testileg a vitamin-, tápanyag-, és ásványianyag-felvételt serkenti a vékonybélben, javítja így a vérminőséget. Biztosítja a szervek és szövetek megfelelő vérellátottságát, enyhíti a reumát és serkenti az anyagcserét. Kifejezetten jó hatással van a női szaporítószervekre. Alkalmazás: A bőrrel érintkezve érdemes viselni vagy felhelyezni.

A kék kalcedon „A szónokok segítője” - kitárja az elmét, hogy feldolgozhassuk az új gondolatokat, és serkenti az új nyelvek elsajátítását. Javítja a memóriát, mentálisan rugalmasabbá tesz, javítja a szóbeli- és hallás készséget. Arra ösztönöz, hogy gondolkodjunk, mielőtt beszélnénk, és segít elhallgatni azt, aminek a kimondását később megbánnánk. A kő elmélkedésre sarkall, és megajándékoz azzal a képességgel, hogy optimistán tekintsünk előre. Segít elfogadnunk a változást és javítanunk az énképünkön. Kiváló az időjárás- és légnyomásváltozással kapcsolatos betegségek orvoslására, megóv a pszichikai támadástól. Jótékonyan hat a szemre, támogatja a belső látást és meglátásokat.

Mitológia: a kalcedon már az ókorban is a vizet és a levegőt jelképezte. Ennek megfelelően épp úgy használták betegségek gyógyítására (pl. meghűlés, frontérzékenység, keringési panaszok), mint időjárást befolyásoló mágikus szertartásokhoz is. Továbbá, a levegő elemének szellemi aspektusa, a kommunikáció révén a szónokok köveként is értékelték. Spirituálisan a kék kalcedon a kommunikáció mindkét aspektusát megtestesíti: a hallgatást és az odafigyelést épp úgy, ahogy a saját gondolataink érthető megfogalmazását és átadását. Serkenti az embertársainkkal, az állatokkal, a növényekkel és minden világ lényeivel folytatott kommunikáció örömét. Ahogyan maga az ásvány is beszivárog és kitölti a már meglévő tereket, segít a kalcedon is az új helyzetekhez való alkalmazkodásban és az ellenállás leépítésében anélkül, hogy emiatt le kellene mondanunk a saját személyiségünkről. Lelkileg könnyedséget közvetít, egyfajta gondtalan, lelkes, optimista alap beállítottságú életérzést. Kiemeli az érzéseinket, vágyainkat és szükségleteinket, fokozva ezáltal a tudatosságunkat. Így ugyanis ráébredhetünk az egyes cselekedeteink valódi mozgatórúgóira, majd változtathatunk is azokon. Megkönnyíti továbbá az emlékezést, nyugtatólag hat és leépíti a stresszt (vizsgakő!). Mentálisan a beszédkészséget, a szóbeli leleményességet és a mások nyelvén való fogalmazás készségét fejleszti, ebből következően a diplomácia köve is egyben. Segít megőrizni az új ötletek iránti nyitottságot, általánosságban megkönnyíti a megértést, és segít mindannak a mihamarabbi megvalósításában, amivel valóban egyet is értünk, fokozva így a kreativitást és az ihlető hatások iránti fogékonyságot. Testileg a légúti megbetegedéseket gyógyítja – így pl. a meghűlést és a dohányzás következményeit. Enyhíti a frontérzékenységből fakadó panaszokat, ill. a szem nyomásból fakadó bajait (glaukóma, zöldhályog), valamint a fül és az egyensúlyérék problémáit is. Gyulladásgátlóként hat, csökkenti a vérnyomást, hőemelkedés esetén hűsít. Serkenti a nyirok- és a testnedvek áramlását, leapasztja a szövetek vizesedését (ödéma), erősíti az immunrendszert, fokozza a belsőelválasztású mirigyek működését. Az inzulintermelés stimulálásával a cukorbetegség korai szakaszaiban is segít. A fent említett kialakulási elv alapján a tiszta kék, fehér vagy rózsakalcedon szoptatós anyáknál elősegíti a tejképződést is – elvégre az anyatej is a mell sejtjei közti térben képződik, majd onnan apró erecskéken lefolyva gyűlik össze végül a mellbimbóban.

Alkalmazás: hosszabb időn át hordható marokkőként, láncként, függőként vagy ékszerként is a testtel közvetlenül érintkezve, vagy felhelyezhető közvetlenül a megbetegedett területre is.

A gránát „Megújító” - a regenerálódás és megfiatalodás energikus köve. Energiával tölti fel és stabilizálja az egész szervezetet. Régóta nevezetes arról, hogy szeretetre, ragaszkodásra és elköteleződésre bátorít. Csillapítja a szélsőségeket, kiegyensúlyozza a szexuális vágyat és enyhíti a diszharmóniát. Kiélesíti az érzékeket. Védelmező kőként kapcsolatban áll az angyalokkal és mágikus erőkkel áthatott oltalmazó talizmánként hat.

Mitológiailag a gránát az a kő, amely a monda szerint világít a sötétben – ezt már a középkorban is szellemi értelemben értették: világosságot hoz a sötétbe borult lélekbe, fényt és reménységet még a teljesen kilátástalannak tűnő élethelyzetekbe is. A középkor harcosai gránátokat rakattak a pajzsukba és a kardjuk markolatába, hogy védjék őket a sérülésektől, míg a gránát amulettek állítólag szerencsét, gazdagságot és áldást hoztak.

Spirituálisan a kilátástalan helyzetekben segít. Klasszikus válságkő, amelyhez bátran nyúlhatunk akkor is, ha épp egy világ omlik össze bennünk, vagy ha rendkívüli problémákkal és nehézségekkel szembesít az élet. Táplálja a belső lángot, az önmegvalósítás iránti vágyat, serkenti a közös túlélés alapvető dinamikáját, a kölcsönös támogatást és segítségnyújtást. Lelkileg önbizalmat és akaraterőt ad, életvidámmá tesz, bátorrá, bizakodóvá és reménykedővé. A nehézségeket kihívásokká változtatja, melyek csak azért léteznek, hogy leküzdhessük őket. Semlegesíti a felesleges tabukat és gátlásokat, biztosítja az aktív és kiegyensúlyozott szexuális életet, segít potencia problémák esetén. Mentálisan elősegíti a használhatatlanná vált vagy elavult ötletektől, elképzelésektől, megegyezésektől és megállapodásoktól való megszabadulás és egy új élet megkezdését. Feloldja a szabad életvezetést gátló szokásokat és viselkedésmintákat, új ötletek valóságos áradatát hozza magával és megadja nem csak a megvalósításukhoz, de az esetlegesen a megvalósítás útjában álló akadályok vagy mások ellenségeskedésének, netán tudatos aknamunkájának leküzdéséhez szükséges dinamizmust is. Testileg a regenerációt serkenti, feloldja az energetikai blokkokat, stabilizálja a keringést, erősíti az immunrendszert, fokozza a tápanyagfelvételt a bélben, valamint felgyorsítja a külső és belső sebek gyógyulását. Gyulladásgátló hatással is bír, helyre állítja a vér életerejét. Hagyományosan a mérgek ellenszereként és lázcsillapítóként használták.

Ez a karkötő 17 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!