Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Merlinit Csodája" ásványfülbevaló bojttal 9 cm

5.800 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész339
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Formabontó, egyedi stílusával megragadja a tekintetet. Farsang, szülinap, vagy bármely vidám esemény tökéletes kiegészítője lehet.

Egy csodálatos ásvány, valódi dendrites opál, vagyis Merlinit tégla, fehér jáde ásványgyöngyök, fehér bojt és nemesacélból készült, legyezős fülbevaló alap alkotják ezt a vidám fülbevalót. Az ékszer antiallergén.

A Merlinit varázslatot és szerencsét hoz az életünkbe. Ez a dendrites kő a sámánok, az alkimisták és a mágus papok bölcsességét őrzi. Spirituálisan az egyensúly köveként a merlinit kettős színe harmóniát hoz, kiegyensúlyozza az egymást kiegészítő dolgokat, mint amilyen a jin és a jang, a tudatos és a tudattalan, az intellektus és az intuíció, a női és a férfi energiák. Mentálisan javítja a kapcsolatot a környezettel és embertársainkkal. Erőteljesen tisztítja az energiát, átprogramozza a belénk vésődött viselkedésmintákat, a mentális és az érzelmi, éteri tervrajzokban, így mélységes változást okoz. Segít megbékélnünk a negatív tapasztalatainkkal, pozitív tanítássá változtatva őket. Rendkívül hatékony karmikus gyógyító, elér a múltba, segít újra gondolnunk a hiedelmeinket és a fogadalmainkat, amelyek a mában felbukkanó blokkokat okozzák. Fizikailag segíti az energia és az oxigén áramlását a testben. Ez az energia őrző kő szükség esetén lelassítja vagy felgyorsítja a folyamatokat, miközben dendrites indái az idegrostokkal rezonálnak, segítik az energia áramlását a gerinc mentén és az agyon át, emellett segíthetnek egyensúlyba hozni az idegrendszert a beáramló magasabb rezgésekkel. Támogatja a légző-, az ideg- és keringési rendszert, a beleket és a szívet. Salaktalanít, serkenti a nyirokáramlást és a kiválasztást, segít a megfázáson és a dohányzás következményein.

A jáde - „Tisztaság” - támogatja az önmegvalósítást, segít felismerni a szellemi önvalónkat és spontán játékosan alakítani az életünket. Minden esetben segít az egyensúly helyreállításában: restség esetén lendületbe hoz, ingerültség esetén megnyugtat. Hosszú ideje úgy tartják, hogy vonzza a bőséget és jó egészséget. Szerencsét hoz, békét teremt, javítja az önismeretet, iránymutatást ad. Segít elengedni a negatív gondolatokat, megnyugtatja az elmét és fokozza a termékenységet. Serkenti a kreatív ötleteket, hatására a feladatok kevésbé tűnnek összetettnek, így képesek vagyunk azonnal végrehajtani őket. Ez a kő megóvja viselőjét minden ártalomtól és harmóniát teremt. Egyesíti az elmét és a testet, feloldja a korlátozó hiedelmeket, megnyitja az elmét az új lehetőségek előtt.

Mitológia: A jádét elsősorban a Távol-Keleten tekintették évezredeken át szerencsehozó drágakőnek, ezért amuletteket készítettek belőle. De jól ismerték a vesére gyakorolt jótékony hatását az ősi ázsiai és bennszülött amerikai kultúrák is. Spirituálisan a jáde az önmegvalósítást támogatja. Új ötletekkel és tenni akarással áraszt el, az elhatározások haladéktalan valóra váltására sarkall. Testileg a veseműködést serkenti, kiegyensúlyozva ezáltal a víz-, só- és savbázis-háztartásunkat. Javítja a vese egész rendszerét és a mellékvesét, fejlesztve így a reakcióidőt és a reakciókészséget is.

Az ásvány hossza 2,5 cm, a fülbevaló teljes hossza 9 cm.

Csodálatos érzés viselni, feldobja a hangulatot

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!