Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Színes Világ" valódi ásványkarkötő

1.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész178
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Vidám, színes ásványkarkötő, vonzza a tekintetet, mosolyt csal az arcokra, magabiztos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Szodalit, tejkvarc, cseresznye-jáde, vörös tigris-szem és moha-achát valódi ásványgyöngyök alkotják, egy nemesacél gyöngy díszíti, így az ékszer antiallergén.

A szodalit - „Az elme egyesítése” - gyógyítja a zavart elmét, helyreállítja az intuitív érzékelés normál működését és racionális gondolkodásra biztat, miközben segíti az új ismeretek befogadását és feldolgozását. Spirituálisan erősíti az önbecsülésünket, önmagunk elfogadását és az önmagunk iránti bizalmat. Egyesíti a logikát és az intuíciót, serkenti a harmadik szem működését és mélyíti a meditatív állapotot. A szodalit enyhíti a diszlexia és a diszpraxia tüneteit. Érzelmi egyensúlyt teremt, csillapítja a pánikrohamokat. A kő harmóniát teremt a csoportos munkában. Lelkileg oldja a bűntudatot, lehetőséget teremt a saját érzéseink elfogadására és szeretetére. Mentálisan fokozza a tudatosságot. A korlátozó elképzelésektől, dogmáktól, szabályoktól és törvényektől való elszakadásra sarkall, erősítve a szabadság iránti vágyat. Testileg a torok, a gégefő és a hangszalagok panaszait gyógyítja, különös tekintettel a hosszantartó rekedtségre. Hűsítően hat, csökkenti a vérnyomást és szabályozza a szervezet folyadékfelvételét. Alkalmazás: láncként, függőként vagy marokkőként érdemes hosszabb időn át hordani.

A kvarc alapvető tulajdonságai: megtisztítja és felerősíti az energiát, harmóniában működik mindenkivel, aki használja. Megkettőzi a testet körülvevő biomágneses mezőt, és helyreállítja az energia legtökéletesebb állapotát. Ez a kristály serkenti az immunrendszert, helyreállítja a test egyensúlyát – harmóniába hozza a csakrákat és összhangot teremt a fizikai és a finomtestek közt.

A tejkvarc - „Tapintat” - lassabban és gyengédebben fejti ki hatását, mint a hegyikristály, így megfelelő gyermekek számára is. Támogatja a gyermekeket abban, hogy megtanuljanak olyan leckéket, amelyek először túl nehéznek tűnhetnek, vagy ha a korukat meghaladó felelősséget vesznek magukra. Segít átlendülni látszólagos határainkon. Feloldja a mártíromság vagy áldozat mentalitás érzését, és azt a kényszerítő érzést, hogy muszáj, hogy szükség legyen ránk, emellett a lélek szintjén megválaszolja a „Miért pont én?” kérdést. Ez a gyengéd kő segít gondolkodni, mielőtt beszélnénk.

Szellemileg figyelmességet, támogatást nyújt. Lelkileg segít észrevenni a saját lehetőségeinket és élni azokkal. Mentálisan megtanít semlegesen és tárgyilagosan kifejezni magunkat. Testileg energiával tölti el a rosszul ellátott területeket, erőt ad, erősíti a gerincoszlopot és az ízületeket. Néhány kristályterapeuta megfigyeléseiből arra a következtetésre jutott, hogy szemre, bőrre, csontokra hat, kiváló gyulladáscsökkentő. Egyes források kismamák esetében tejszaporító hatásról is beszámoltak.

A jáde - „Tisztaság” - támogatja az önmegvalósítást, segít felismerni a szellemi önvalónkat és spontán játékosan alakítani az életünket. Minden esetben segít az egyensúly helyreállításában: restség esetén lendületbe hoz, ingerültség esetén megnyugtat. Hosszú ideje úgy tartják, hogy vonzza a bőséget és jó egészséget. Szerencsét hoz, békét teremt, javítja az önismeretet, iránymutatást ad. Segít elengedni a negatív gondolatokat, megnyugtatja az elmét és fokozza a termékenységet. Serkenti a kreatív ötleteket, hatására a feladatok kevésbé tűnnek összetettnek, így képesek vagyunk azonnal végrehajtani őket. Ez a kő megóvja viselőjét minden ártalomtól és harmóniát teremt. Egyesíti az elmét és a testet, feloldja a korlátozó hiedelmeket, megnyitja az elmét az új lehetőségek előtt.

Mitológia: A jádét elsősorban a Távol-Keleten tekintették évezredeken át szerencsehozó drágakőnek, ezért amuletteket készítettek belőle. De jól ismerték a vesére gyakorolt jótékony hatását az ősi ázsiai és bennszülött amerikai kultúrák is. Spirituálisan a jáde az önmegvalósítást támogatja. Új ötletekkel és tenni akarással áraszt el, az elhatározások haladéktalan valóra váltására sarkall. Testileg a veseműködést serkenti, kiegyensúlyozva ezáltal a víz-, só- és savbázis-háztartásunkat. Javítja a vese egész rendszerét és a mellékvesét, fejlesztve így a reakcióidőt és a reakciókészséget is.

A tigrisszem - „Megvilágosodás” - enyhíti a depressziót és elűzi a sötét hangulatot. Bizalmat ébreszt a jövő iránt, és megmutatja, hogyan tűzzünk ki reális célokat. Segíti a döntéshozást, mivel támogatja a szándék tisztaságát. A tigrisszem gyengéden orvosolja az önértékeléssel, az önkritikával és a blokkolt kreativitással kapcsolatos problémákat. A rögeszmés vagy félelemmel teli embereket segít a változtatásban. A tigrisszem magas rezgésű, mégis földelt állapotot teremt, támogatja az új, földi síkra még nem teljesen illeszkedő energiafrekvenciákkal születő gyermekeket. Becsületességre és a hatalom helyes használatára tanít. Taszítja a negatív energiát és megvéd a rosszakaróktól, valamint a zaklatástól.

Régóta szemgyógyító és -védő erőt tulajdonítanak neki, már a középkorban is használták átok és rontás elleni, démonoktól védő amulettként. Spirituálisan az élet nehéz szakaszainak elbátortalanodás nélküli átvészelését segíti elő. Segít megőrizni a bizakodás szikráját, ami még a legsötétebb pillanatokban is erőt ad. Lelkileg segít távolságot tartani a kívülről beözönlő benyomásoktól, mérsékelve a hangulatváltozások és stresszhelyzetek általi befolyásolhatóságunkat is. Mentálisan segít átlátni a bonyolult és áttekinthetetlen helyzeteket, segítséget nyújtva így kételyek és döntési nehézségek esetén is. Testileg fájdalomcsillapítóan hat.

Az achát - „stabilizál” - már az ókori Indiában, Nepálban és Tibetben is nagy becsben tartott védő és szerencsehozó kő. Támogatja a logikus-racionális gondolkodást. Segít a saját dolgaink összeszedett és fókuszált ráncba szedésében. Védelmet és biztonságot közvetít, feloldja a belső feszültségeket és stabilizál a külső befolyásokkal szemben.

Az achát tökéletes az energia földeléséhez. Lassan, de biztosan fejti ki hatását. Ez a központosító kő a biztonság és védettség stabil érzését kelti. Vigasztaló és megnyugtató kő, fizikai, érzelmi és intellektuális szinten is egyensúlyt teremt, kiegyensúlyozza a jint és a jangot, a pozitív és negatív tényezőket. Erőteljes tisztító képességgel bír fizikai és érzelmi szinten is. Feloldja a haragot és ellenérzéseket, gyógyítja a szeretet elfogadására való képtelenség mögött meghúzódó érzelmi traumát. Ez a kő újrakezdésre ösztönöz, megtisztítja és stabilizálja az aurát. Támogat szívügyekben, újjá építi önbizalmunkat és segíti önmagunk elfogadását. Mentálisan segíti az elemzést, a koncentrációt és a megfigyelést. Bármilyen formát is ölt, támogatja az igazságot és tisztességet.

Ez a gyönyörű kő magába olvasztja az élettapasztalatokat és megkeresi bennük az élet ajándékát. Rétegei segítenek mélyebben kapcsolódni az élet egységéhez. Testileg az achát az auránkat és az energiatestünket egyenlíti ki, ezen a szinten védve, harmonizálva és stabilizálva az egészségünket. Továbbá serkenti a regenerációt és a növekedést, ezáltal valóban védve a várandós anyát és a gyermekét is. Réteges felépítése révén az előzőekhez hasonlóan különösen jó hatással van a bőr- és szövetrétegekből álló szervekre, elősegítve így pl. a kötőhártya-gyulladás, a gyomorbaj és -fekély, a hólyag- és bélgyulladás, valamint a méh megbetegedéseinek gyógyulását. Véd a méh előre-eséstől és elősegíti a méh regenerálódását szülés után. Serkenti az emésztést és a kiválasztást, javítja az ereket és a szöveteket, továbbá segít bőrbetegségek gyógyításában is.

Ez a karkötő 15 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!