Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tibeti Dzi achát fülbevaló kék hematit-gyönggyel 6 cm

2.600 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész262
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Látványos, izgalmas ásványfülbevaló, melyet Tibeti Dzi acháthenger, 10 mm-s piros tigrisszem ásványgyöngy és kék montana hematit gyöngyök alkotják. Nemesacél fülbevaló alappal készült, így az ékszer antiallergén.

Az achát - „stabilizál” - már az ókori Indiában, Nepálban és Tibetben is nagy becsben tartott védő és szerencsehozó kő. Támogatja a logikus-racionális gondolkodást. Segít a saját dolgaink összeszedett és fókuszált ráncba szedésében. Védelmet és biztonságot közvetít, feloldja a belső feszültségeket és stabilizál a külső befolyásokkal szemben.

Az achát tökéletes az energia földeléséhez. Lassan, de biztosan fejti ki hatását. Ez a központosító kő a biztonság és védettség stabil érzését kelti. Vigasztaló és megnyugtató kő, fizikai, érzelmi és intellektuális szinten is egyensúlyt teremt, kiegyensúlyozza a jint és a jangot, a pozitív és negatív tényezőket. Erőteljes tisztító képességgel bír fizikai és érzelmi szinten is. Feloldja a haragot és ellenérzéseket, gyógyítja a szeretet elfogadására való képtelenség mögött meghúzódó érzelmi traumát. Ez a kő újrakezdésre ösztönöz, megtisztítja és stabilizálja az aurát. Támogat szívügyekben, újjá építi önbizalmunkat és segíti önmagunk elfogadását. Mentálisan segíti az elemzést, a koncentrációt és a megfigyelést. Bármilyen formát is ölt, támogatja az igazságot és tisztességet.

Ez a gyönyörű kő magába olvasztja az élettapasztalatokat és megkeresi bennük az élet ajándékát. Rétegei segítenek mélyebben kapcsolódni az élet egységéhez. Testileg az achát az auránkat és az energiatestünket egyenlíti ki, ezen a szinten védve, harmonizálva és stabilizálva az egészségünket. Továbbá serkenti a regenerációt és a növekedést, ezáltal valóban védve a várandós anyát és a gyermekét is. Réteges felépítése révén az előzőekhez hasonlóan különösen jó hatással van a bőr- és szövetrétegekből álló szervekre, elősegítve így pl. a kötőhártya-gyulladás, a gyomorbaj és -fekély, a hólyag- és bélgyulladás, valamint a méh megbetegedéseinek gyógyulását. Véd a méh előre-eséstől és elősegíti a méh regenerálódását szülés után. Serkenti az emésztést és a kiválasztást, javítja az ereket és a szöveteket, továbbá segít bőrbetegségek gyógyításában is.

A tigrisszem - „Megvilágosodás” - enyhíti a depressziót és elűzi a sötét hangulatot. Bizalmat ébreszt a jövő iránt, és megmutatja, hogyan tűzzünk ki reális célokat. Segíti a döntéshozást, mivel támogatja a szándék tisztaságát. A tigrisszem gyengéden orvosolja az önértékeléssel, az önkritikával és a blokkolt kreativitással kapcsolatos problémákat. A rögeszmés vagy félelemmel teli embereket segít a változtatásban. A tigrisszem magas rezgésű, mégis földelt állapotot teremt, támogatja az új, földi síkra még nem teljesen illeszkedő energiafrekvenciákkal születő gyermekeket. Becsületességre és a hatalom helyes használatára tanít. Taszítja a negatív energiát és megvéd a rosszakaróktól, valamint a zaklatástól.

Régóta szemgyógyító és -védő erőt tulajdonítanak neki, már a középkorban is használták átok és rontás elleni, démonoktól védő amulettként. Spirituálisan az élet nehéz szakaszainak elbátortalanodás nélküli átvészelését segíti elő. Segít megőrizni a bizakodás szikráját, ami még a legsötétebb pillanatokban is erőt ad. Lelkileg segít távolságot tartani a kívülről beözönlő benyomásoktól, mérsékelve a hangulatváltozások és stresszhelyzetek általi befolyásolhatóságunkat is. Mentálisan segít átlátni a bonyolult és áttekinthetetlen helyzeteket, segítséget nyújtva így kételyek és döntési nehézségek esetén is. Testileg fájdalomcsillapítóan hat.

A hematit - „földelt kapcsolat” - erőteljes földelő és védelmező kő, önbizalmat ad és segít, hogy stabilnak és biztonságban érezzük magunkat. Az alapvető túlélési ösztöneinkre összpontosít, miközben nem aggasztja a jövő. Támogatja a koncentrációt és a memóriát, segít megbékélnünk a „hibáinkkal”, és felismerni, hogy azok valójában a lélek tanulását szolgáló tapasztalatok. A hematit visszafogja a túlzott kényeztetés minden formáját, de különösen a túlevést. Harmóniát teremt a test, az elme és a szellem között. Mitológia: a hematitot már az ókori Egyiptomba és Babilóniában is használták gyógykőként a vérképződés elősegítésére, illetve vérzés csillapításra is. Ennek köszönheti a középkori „vérkő” nevét is. Spirituálisan a hematit a túlélési készséget fejleszti – az életkörülmények folyamatos javítása, fejlesztése, egyre jobbá tétele értelmében. Lelkileg akaraterőt ad, elevenséget és dinamizmust hoz az életbe. Mentálisan az elemi alapszükségleteinkre és a testi épségünkre, egészségünkre irányítja a figyelmet. Vészhelyzetben segít küzdeni is érte. Testileg a vasfelvételt serkenti a vékonybélben, valamint a vörösvértestek képződését, javítja így a test oxigénellátását és stabilizálja az egészséget. Alkalmazás: a hematitot legjobb a testtel közvetlenül érintkezve hordani vagy felhelyezni. Gyulladások esetén azonban csak nagyon óvatosan használjuk, mivel ezekre serkentő hatással van.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!