Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Tiszta Szeretet" ásványkarkötő

3.100 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész347
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Tisztán, egyszerűen szeretetet sugároz ez a karkötő, mely roppantott hegyikristály, mashan jáde ásványgyöngyökből készült. Köztes díszítő elemei és szív a szívben medál orvosi fémből készült, így az ékszer antiallergén.

A hegyikristály - „Mesterkristály” - felerősíti az energiákat, tisztítja a tereket, mestergyógyítóként működik és bármilyen gyógyításban segít, növeli az energiaszintet, megtisztítja és feltölti a kristályokat, védelmet biztosít. Magas rezgésszámú kő, mely minden problémára használható. Saját hatása mellett erősíti más kövek hatását is.

Mineralógia: a hegyikristály tiszta és világos kvarckristály. Telérekben vagy – hidrotermális úton – drúzákon és kőzetrésekben alakul ki tiszta, idegen anyagoktól mentes kovasavoldatból. Ha hosszabb (több millió éves) szünet áll be a kristály növekedésében, úgy a felszíni lerakódásokból fantomkvarcok jönnek létre. Mitológia: egyes kultúrák gyógy- és varázskőként becsülték, amely elűzi a démonokat és a betegségeket, erőt ad, és energiát. A hegyikristály golyóbisokat jósláshoz használták. Spirituálisan a hegyikristály megtisztít, erősíti a semlegességet, javítva ezáltal a megértést és a tudatos észlelést. Megerősít az egyéni álláspontunkban, elősegíti a belső lényünknek leginkább megfelelő fejlődést. Lelkileg régi emlékeket emel a tudatalattiból újra a tudat éber figyelmébe. Segít a problémák egyszerű megoldásában és elveszettnek hitt adottságok újbóli felkutatásában. Mentálisan önismeretet ad, fantomkvarcként pedig segít átlépni a vélelmezett szellemi korlátokat. Testileg új életet önt a hideg, érzéketlen, béna és zsibbadt tagokba. Összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket és serkenti a mirigyek működését.  Egyszerre ad energiát és viszi le a lázat, apasztja le a duzzanatokat, enyhíti a fájdalmakat, a rosszullétet és a hasmenést.

A jáde - „Tisztaság” - támogatja az önmegvalósítást, segít felismerni a szellemi önvalónkat és spontán játékosan alakítani az életünket. Minden esetben segít az egyensúly helyreállításában: restség esetén lendületbe hoz, ingerültség esetén megnyugtat. Hosszú ideje úgy tartják, hogy vonzza a bőséget és jó egészséget. Szerencsét hoz, békét teremt, javítja az önismeretet, iránymutatást ad. Segít elengedni a negatív gondolatokat, megnyugtatja az elmét és fokozza a termékenységet. Serkenti a kreatív ötleteket, hatására a feladatok kevésbé tűnnek összetettnek, így képesek vagyunk azonnal végrehajtani őket. Ez a kő megóvja viselőjét minden ártalomtól és harmóniát teremt. Egyesíti az elmét és a testet, feloldja a korlátozó hiedelmeket, megnyitja az elmét az új lehetőségek előtt.

Mitológia: A jádét elsősorban a Távol-Keleten tekintették évezredeken át szerencsehozó drágakőnek, ezért amuletteket készítettek belőle. De jól ismerték a vesére gyakorolt jótékony hatását az ősi ázsiai és bennszülött amerikai kultúrák is. Spirituálisan a jáde az önmegvalósítást támogatja. Új ötletekkel és tenni akarással áraszt el, az elhatározások haladéktalan valóra váltására sarkall. Testileg a veseműködést serkenti, kiegyensúlyozva ezáltal a víz-, só- és savbázis-háztartásunkat. Javítja a vese egész rendszerét és a mellékvesét, fejlesztve így a reakcióidőt és a reakciókészséget is.

Ez a karkötő 14 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Választhatsz hozzá díszdobozt, illetve kiegészítő ékszereket is.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!