Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Vidám napok" koncentrációt is segítő valódi ásványkarkötő

2.190 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész181
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

A színes matt fluorit ásványgyöngyöknek köszönhetően játékos, vidám, színes és kedves a karkötő, melybe a roppantott hegyikristály egy kis komolyságot is csempész. Gyerekeknek tanuláshoz, felnőtteknek kreatív alkotáshoz is szuper kiegészítő lehet.

A fluorit - „Rendet hoz a káoszba” - kreatívvá és találékonnyá tesz, központi eleme mindig a „szabad választás”. Stabilizálja az érzéseket, növeli az önbizalmat, javítja az ügyességet. Fokozza a pszichikus képességeket és az intuíciót, elősegíti a békét és a nyugalmat, élesíti a mentális képességeket és növeli a koncentrációs képességeket, segíti a döntéshozatalt. Energiát ad, méregteleníti és tisztítja a csakrákat, segít meggyógyítani az összetört szívet. Védelmez az elektromágneses stressztől, segíti az elektronikus készülékektől függő gyermeket a leválásban. A fluorit vírusölő, megtisztít és rendez a szervezetben mindent, ami nem tökéletesen működik, leküzdi a szervezetlenség vagy a káosz minden formáját. Mentálisan a blokkok, fixa ideák, a „kicsinyes gondolkodásmód”, a szűklátókörűség és a korlátozó gondolkodási és viselkedési minták feloldását segíti elő. Támogatja a tanulást, segít a felvett információk gyors feldolgozásában. Nagyon felgyorsítja a gondolkodást és az általános felfogóképességet is. A fluorit megnyugtatja a hiperaktív gyerekeket, és összpontosítja az elmét. Rendet és stabilitást ad a csoportoknak, egyesíti őket a közös cél érdekében, és a gyermekeket is segíti a beilleszkedésben. Testileg a bőr és a nyálkahártyák regenerációját serkenti, különös tekintettel a tüdőre és a légutakra, de segít a duzzanatok és sebek gyógyításában is. Erősíti a fogakat és a csontokat, segít a rossz tartásból fakadó problémák orvoslásában. Mozgékonnyá tesz, oldja a merevséget és az ízületi panaszokat. Serkenti az idegrendszer, de főleg a nagyagya működését, enyhíti a pszichikai eredetű allergiákat.

A hegyikristály felerősíti az energiákat, tisztítja a tereket, mestergyógyítóként működik és bármilyen gyógyításban segít, növeli az energiaszintet, megtisztítja és feltölti a kristályokat, védelmet biztosít. Ez a magas rezgésszámú kő mestergyógyító néven is ismert, mert minden problémára használható. Egyes kultúrák gyógy- és varázskőként becsülték, amely elűzi a betegségeket, erőt és energiát ad. Spirituálisan a hegyikristály megtisztít, javítja a megértést és a tudatos észlelést, megerősít az egyéni álláspontunkban. Lelkileg régi emlékeket emel a tudatalattiból újra a tudat éber figyelmébe. Segít a problémák egyszerű megoldásában és elveszettnek hitt adottságok újbóli felkutatásában. Mentálisan önismeretet ad. Testileg összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket és serkenti a mirigyek működését, enyhíti a fájdalmakat és a rosszullétet.

Ez a karkötő 13 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!