Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"A Női erő” ásványkarkötő

8.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész067
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 06.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

A karkötő rendkívül igényes, határozott, sejtelmes megjelenést biztosít viselőjének. Valódi malachit és holdkő ásványgyöngyök alkotják. Egy csodálatos, platinum színű cirkónia leopárdfej díszíti igéző szemekkel, illetve két szintén cirkónia köztes gyöngy.

„Mélyreható méregtelenítés”          A malachit megtöri az idejétmúlt mintákat és a nemkívánatos kötelékeket, különösen az energiavámpírokhoz és korábbi partnerekhez fűződőeket, feloldja a mérgező érzelmeket és gátlásokat, az érzések szabad kifejezésére bíztat. Enyhíti a félénkséget és támogatja a barátságot. A malachit a lélek megtisztítója, erősíti a megérzéseket és a tisztánlátást.

Mitológia: A malachit az egyik „legmesésebb” ásvány mind közül. Mindig és mindenhol a nők köve volt, és minden kultúrában valamilyen istennőnek szentelték: Egyiptomban Hathornak, a görög-római világban Aphroditének/Vénusznak, a germánoknál Freyának. A malachit a csábítás, az érzékiség, a szépség, a kíváncsiság, az esztétika és a zenei művészetek jelképe volt. A mennyország kövének számított – amiből később azt vezették le, hogy itt a Földön gyakorlatilag hozzáérni sem szabad.  Menstruációs panaszokat enyhítő és szüléskönnyítő hatása a középkor óta ismert. Ezért nevezi a népnyelv a mai napig is bábakőnek.

Szellemileg a malachit az esztétika, a szépség, az érzékiség, a barátság és az igazság iránti érzéket fejleszti. Oldja a félénkséget, fokozza a tudásszomjat, intenzívebbé és kalandosabbá teszi az életet.

Lelkileg a belső képi világunkat élénkíti. Oldja a gátlásokat és elősegíti az érzések kifejezését.

Mentálisan erősíti a fogalmi megértést, lehetővé teszi az új információk gyorsabb felfogását a képzelőerő fejlesztése és tudatosabb irányításának elősegítése által. Felgyorsítja a gondolataink folyamát, nagy és komoly kérdések esetén is segít a gyors, habozás ás tétovázás nélküli döntéshozatalban. Fejleszti a megfigyelőkészséget, segít az apró részletek észrevételében és azok jelentőségének felismerésében is.

Testileg görcsoldóan hat. Serkenti az agyat, az idegeket és a májat, méregtelenítően hat, enyhíti a reumát és elősegíti a szövetek savtalanítását.

„Intuíció”      A holdkő Erősíti a megérzéseket és a pszichikai képességeket. Elcsendesíti az érzelmeket, stabilizál, megelőzi, hogy a különböző helyzetekre és érzelmi ingerekre túlzó reakciót adjon. Eltávolítja az idejét múlt érzelmi mintákat, minden szinten elsimítja a stresszt. A női nemi ciklus és a menstruációhoz kötődő rendellenességek erőteljes gyógyítója, és segíti a szülést. Segít sokk, álmatlanság, alvajárás esetén, megnyugtatja a hiperaktív gyerekeket.

Mitológia: Távol- és a Közel-Keleten éppúgy tartották szerencsehozónak és használták szerelmi varázslatokhoz, mint ahogyan Európában is. Spirituálisan a holdkő a tisztánlátást és a médiumi fogékonyságot fejleszti. Elősegíti a tudatos álmodást, főleg telihold idején. Testileg a tobozmirigy működését serkenti, annak a fényérzékenységén keresztül hangolva össze a belső hormonciklusainkat a természet ritmusaival, javítva így a női termékenységet, enyhítve a menstruációs, a szülés utáni és a változókori panaszokat.

Ez a karkötő 15,5 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!