Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"A Tudatos NŐ Titka” valódi ásványkarkötő

7.940 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész159
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 06.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Csodálatos ékszer különleges, valódi malachit és roppantott hegyikristály ásványgyöngyökből. Viselője magabiztosságot, erőt sugároz, aki érzéki, okos és igényes.

Rosegold színű strasszos rondell köztesek és egy cirkónia filigrán csövecske emeli tovább az ékszer csillogását.

A Malachit:               „Mélyreható méregtelenítés”

A malachit megtöri az idejétmúlt mintákat és a nemkívánatos kötelékeket, különösen az energiavámpírokhoz és korábbi partnerekhez fűződőeket, feloldja a mérgező érzelmeket és gátlásokat, az érzések szabad kifejezésére bíztat. Enyhíti a félénkséget és támogatja a barátságot. A malachit a lélek megtisztítója, erősíti a megérzéseket és a tisztánlátást.

Mitológia: A malachit az egyik „legmesésebb” ásvány mind közül. Mindig és mindenhol a nők köve volt, és minden kultúrában valamilyen istennőnek szentelték: Egyiptomban Hathornak, a görög-római világban Aphroditének/Vénusznak, a germánoknál Freyának. A malachit a csábítás, az érzékiség, a szépség, a kíváncsiság, az esztétika és a zenei művészetek jelképe volt. A mennyország kövének számított – amiből később azt vezették le, hogy itt a Földön gyakorlatilag hozzáérni sem szabad.  Menstruációs panaszokat enyhítő és szüléskönnyítő hatása a középkor óta ismert. Ezért nevezi a népnyelv a mai napig is bábakőnek.

Szellemileg a malachit az esztétika, a szépség, az érzékiség, a barátság és az igazság iránti érzéket fejleszti. Oldja a félénkséget, fokozza a tudásszomjat, intenzívebbé és kalandosabbá teszi az életet.

Lelkileg a belső képi világunkat élénkíti. Oldja a gátlásokat és elősegíti az érzések kifejezését.

Mentálisan erősíti a fogalmi megértést, lehetővé teszi az új információk gyorsabb felfogását a képzelőerő fejlesztése és tudatosabb irányításának elősegítése által. Felgyorsítja a gondolataink folyamát, nagy és komoly kérdések esetén is segít a gyors, habozás ás tétovázás nélküli döntéshozatalban. Fejleszti a megfigyelőkészséget, segít az apró részletek észrevételében és azok jelentőségének felismerésében is.

Testileg görcsoldóan hat. Serkenti az agyat, az idegeket és a májat, méregtelenítően hat, enyhíti a reumát és elősegíti a szövetek savtalanítását.

A Hegyikristály felerősíti az energiákat, tisztítja a tereket, mestergyógyítóként működik és bármilyen gyógyításban segít, növeli az energiaszintet, megtisztítja és feltölti a kristályokat, védelmet biztosít. Ez a magas rezgésszámú kő mestergyógyító néven is ismert, mert minden problémára használható. Egyes kultúrák gyógy- és varázskőként becsülték, amely elűzi a betegségeket, erőt és energiát ad. Spirituálisan a hegyikristály megtisztít, javítja a megértést és a tudatos észlelést, megerősít az egyéni álláspontunkban. Lelkileg régi emlékeket emel a tudatalattiból újra a tudat éber figyelmébe. Segít a problémák egyszerű megoldásában és elveszettnek hitt adottságok újbóli felkutatásában. Mentálisan önismeretet ad. Testileg összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket és serkenti a mirigyek működését, enyhíti a fájdalmakat és a rosszullétet.

Ez a karkötő 15,5 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!