Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Bőség-Szeretet Harmónia" karkötő valódi ásványgyöngyökből

2.590 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész190
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Elegáns viselet ez az izgalmas karkötő, melyből az Őt alkotó ásványai révén sugárzik a harmónia és a szeretet. Valódi ásványgyöngyök alkotják, rutilkvarc, moha achát, fehér achát, fekete obszidián és egy kis zöld achát henger. Nemesacélból készült arany színű köztes gyöngy és szívecske medál díszíti. Az ékszer antiallergén.

A rutilkvarc - „Az energia egyesítője” - rezgései erős gyógyhatással bírnak. A kozmikus fény és a földelt energia tökéletes egyensúlyával megvilágosítja a lelket és támogatja a spirituális növekedést. Rutiltartalma kisepri a negatív energiát, segít elengedni a múltat és megtisztítja az aurát. Megóv a pszichikai támadásoktól. Spirituális, érzelmi és fizikai energiát ad, javítja a koncentrációt, segít meghatározni az életutat, fejleszti a kapcsolatot magasabb rendű énünkkel, száműzi a negatív energiát, megkönnyíti az érzelmek elengedését.

Mitológia: a rutilkvarcot a régi időkben Vénusz-hajnak, majd utóbb szagenitnek is nevezték. Kristályba zárt napfénynek hitték, mely egyfelől felderíti a búskomor kedélyeket, másfelől köhögés esetén is segít.

Spirituálisan: a rutilkvarc új reményt ad, egyenességet, függetlenséget és szellemi nagyságot közvetít. Vészhelyzetben segít úgy védekezni, hogy közben a saját céljainkat se veszítsük szem elől. Lelkileg: a rutilkvarc szívderítően, antidepresszánsként hat. Oldja a rejtett, be nem vallott félelmeket és a blokkokat. Túlfeszültségre visszavezethető szexuális problémák esetén is segít. Mentálisan: új életkoncepció kidolgozásában támogat, nagyban gondolkodásra sarkall, valamint arra, hogy ne nyessük le újra és újra a saját szárnyainkat, objektívnek vélt kényszerek miatt. Testileg: légúti megbetegedések és főként krónikus hörgőgyulladás esetén segít. Fokozza minden sejtünk regenerációs képességét, serkenti az energiaáramlást és a test növekedését, valamint elősegíti az egyenes tartást.

Az achát - „stabilizál” - már az ókori Indiában, Nepálban és Tibetben is nagy becsben tartott védő és szerencsehozó kő. Támogatja a logikus-racionális gondolkodást. Segít a saját dolgaink összeszedett és fókuszált ráncba szedésében. Védelmet és biztonságot közvetít, feloldja a belső feszültségeket és stabilizál a külső befolyásokkal szemben.

Az achát tökéletes az energia földeléséhez. Lassan, de biztosan fejti ki hatását. Ez a központosító kő a biztonság és védettség stabil érzését kelti. Vigasztaló és megnyugtató kő, fizikai, érzelmi és intellektuális szinten is egyensúlyt teremt, kiegyensúlyozza a jint és a jangot, a pozitív és negatív tényezőket. Erőteljes tisztító képességgel bír fizikai és érzelmi szinten is. Feloldja a haragot és ellenérzéseket, gyógyítja a szeretet elfogadására való képtelenség mögött meghúzódó érzelmi traumát. Ez a kő újrakezdésre ösztönöz, megtisztítja és stabilizálja az aurát. Támogat szívügyekben, újjá építi önbizalmunkat és segíti önmagunk elfogadását. Mentálisan segíti az elemzést, a koncentrációt és a megfigyelést. Bármilyen formát is ölt, támogatja az igazságot és tisztességet.

Ez a gyönyörű kő magába olvasztja az élettapasztalatokat és megkeresi bennük az élet ajándékát. Rétegei segítenek mélyebben kapcsolódni az élet egységéhez. Testileg az achát az auránkat és az energiatestünket egyenlíti ki, ezen a szinten védve, harmonizálva és stabilizálva az egészségünket. Továbbá serkenti a regenerációt és a növekedést, ezáltal valóban védve a várandós anyát és a gyermekét is. Réteges felépítése révén az előzőekhez hasonlóan különösen jó hatással van a bőr- és szövetrétegekből álló szervekre, elősegítve így pl. a kötőhártya-gyulladás, a gyomorbaj és -fekély, a hólyag- és bélgyulladás, valamint a méh megbetegedéseinek gyógyulását. Véd a méh előre-eséstől és elősegíti a méh regenerálódását szülés után. Serkenti az emésztést és a kiválasztást, javítja az ereket és a szöveteket, továbbá segít bőrbetegségek gyógyításában is.

A fehér achát - „Új élet” - önmagunk szeretetére és tiszteletére tanít. Megnyugtat túlzott izgalom és pánikroham esetén, és belső, szent teret alkot. Támogatja a békességet. A fogantatás és a várandósság idején erősíti a köteléket anya és gyermek közt.

A moha achát - „A természet szeretete” - csodálatosan hat a szívcsakrára, megkönnyíti, hogy a düh és a sértettség ellenére is tudj szeretni. Emellett segít elengedni a keserűséget és a dühöt is. Fokozza a természet szeretetét, Támogatást ad az új kezdetekhez, vonzza a jólétet, felerősíti a szeretet minden formáját. Lelkileg megszabadít a nyomástól és a terhektől. Mentálisan tudatossá és gyors felfogásúvá tesz, javítja a kommunikációt. Testileg tisztítja a szöveteket, a nyirokrendszert. Alkalmazható a légutakra, köhögésre, megfázásra és a makacs fertőzésekre. Csillapítja a lázat.

Az obszidián - „A lélek mélységének megtisztítója” - támogatja a földeltséget, megtisztítja a gyökércsakra blokkjait, beszívja a negatív energiát, enyhíti a bánatot, erőt és energiát ad, spirituális és érzelmi védelmet nyújt. Megmutatja a rendellenességek okait. Feloldja az előző életekből eredő blokkokat és lerakódásokat. Visszaveri a pszichikai támadásokat és megóv a negatív spirituális hatásoktól. Segíti a test energetikai megtisztulását, kivédi a geopatikus stressz (amit a föld zavarai okoznak) és a környezeti szennyezés hatását.

Mitológia: az obszidián az emberiség legrégebbi kultúrtárgyai közé tartozik. Egyes ősi tradíciók az obszidián sebgyógyító és fájdalomcsillapító hatásáról emlékeznek meg, ami már önmagában is érdekes, figyelembe véve, hogy ebből készültek az ember első pengéi és fegyverei is.  Lelkileg a sokkokat, félelmet, blokkokat és traumákat oldja. Élénkít, elevenít és újra előhozza a mélyből az eltemetett képeket. Feltárja érzésvilágunk addig nem is sejtett mélységeit, segít leküzdeni a megszállottságot és a rögeszméket. Mentálisan kitágítja a tudatosságot, segít megváltoztatni a berögzült hiedelem, kommunikációs és viselkedési mintákat. Élesíti az érzékeket és az értelmet, segít átlátni a rejtélyes jelenségeket, élményeken és homályos magyarázatokon. Testileg oldja a fájdalmakat, feszültségeket, energetikai blokkokat és az érszűkületeket épp úgy, ahogyan a sérülések által okozott sokkot a sejtek szintjén, elősegítve így a vérzéscsillapítást és a sebek gyógyulását.

Ez a karkötő 15 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!