Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Egy Igazi Férfinek" valódi ásványkarkötő

2.900 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész173
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 06.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Rendkívül elegáns, határozott, magabiztos megjelenést biztosít ez a fekete ónixból és tigrisvasból készült valódi ásványkarkötő. Nemesacélból készült gyöngy díszíti, így az ékszer antiallergén.

Az ónix erőt ad, segíti az összpontosítást, serkenti a kitartást, beszívja a negatív energiát, spirituális védelmet ad. Szellemileg segít az önmegvalósításban, az egyéni célok rendületlen követésében, ezért különösen jól jöhet könnyen befolyásolható embereknek. Lelkileg erősíti az öntudatot és a felelősségérzetet. Mentálisan az akaratunk keresztülvitelében segít, erősíti a józan gondolkodást, a logikát, a kontrollt és az érvelés képességét. Testileg élesíti a hallást, és segít a belső fül megbetegedésein. Javítja a szenzoros és motoros idegek működését, elősegítve ezáltal a látásgyengeség orvoslását és erősítve az immunrendszer fertőzésekkel szembeni ellenállóképességét. Érdemes hosszabb időn át hordani, mivel csak lassanként bontakozik ki a hatása.

A földelő és védelmező tigrisvas - „Menedék” - menedéket teremt, ha veszély fenyeget. Segít azoknak, akik mélységesen kimerültek, mivel életerőt kölcsönöz nekik. Spirituálisan a tigrisvas új impulzusokat hoz akkor, amikor már igencsak ideje van változtatni az életünkön. Támogat, amikor változásokon megyünk keresztül, segít kitartani, ha minden ellenünk szól is. Lelkileg az általános kezdeti nehézségek leküzdéséhez szükséges kitartást adja meg. Erőt és dinamizmust ad az akadályok átugrásához, segít feltöltődni fáradtság és kimerültség után. Mentálisan a legegyszerűbb és leggyakorlatiasabb megoldások felkutatásában segít. Kitisztítja gondolatainkat „az igazság az egyszerűségben rejlik” mottó alapján, elősegítve így a határozott és gördülékeny cselekvést. Kreatív és művészi kő, amely felszínre hozza a velünk született tehetséget. Testileg a vasfelvételt, a vörösvértest-képződést és a vér oxigéntovábbítását serkenti, fokozva ezáltal az általános vitalitásunkat. Orvosol minden energiahiányt. Alkalmazás: a bőrrel közvetlenül érintkezve rendkívül gyorsan fejti ki hatását. Zsebben hordott marokkőként mindig megragadhatjuk, amikor csak erőre van szükségünk.

Ez a karkötő 19 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!