Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"A Tigris Ereje" energizáló valódi ásványkarkötő tigrisvas és hegyikristály ásványgyöngyökből

3.400 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész275
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Elegáns, energizáló, uniszex karkötő a tigrisvas és a hegyikristály erejével.

A földelő és védelmező tigrisvas menedéket teremt, ha veszély fenyeget. Segít azoknak, akik mélységesen kimerültek, mivel életerőt kölcsönöz nekik. Spirituálisan a tigrisvas új impulzusokat hoz akkor, amikor már igencsak ideje van változtatni az életünkön. Támogat, amikor változásokon megyünk keresztül, segít kitartani, ha minden ellenünk szól is. Lelkileg az általános kezdeti nehézségek leküzdéséhez szükséges kitartást adja meg. Erőt és dinamizmust ad az akadályok átugrásához, segít feltöltődni fáradtság és kimerültség után. Mentálisan a legegyszerűbb és leggyakorlatiasabb megoldások felkutatásában segít. Kitisztítja gondolatainkat „az igazság az egyszerűségben rejlik” mottó alapján, elősegítve így a határozott és gördülékeny cselekvést. Kreatív és művészi kő, amely felszínre hozza a velünk született tehetséget. Testileg a vasfelvételt, a vörösvértest-képződést és a vér oxigéntovábbítását serkenti, fokozva ezáltal az általános vitalitásunkat. Orvosol minden energiahiányt. Alkalmazás: a bőrrel közvetlenül érintkezve rendkívül gyorsan fejti ki hatását. Zsebben hordott marokkőként mindig megragadhatjuk, amikor csak erőre van szükségünk.

A hegyikristály - „Mesterkristály” - felerősíti az energiákat, tisztítja a tereket, mestergyógyítóként működik és bármilyen gyógyításban segít, növeli az energiaszintet, megtisztítja és feltölti a kristályokat, védelmet biztosít. Magas rezgésszámú kő, mely minden problémára használható. Saját hatása mellett erősíti más kövek hatását is.

Mineralógia: a hegyikristály tiszta és világos kvarckristály. Telérekben vagy – hidrotermális úton – drúzákon és kőzetrésekben alakul ki tiszta, idegen anyagoktól mentes kovasavoldatból. Ha hosszabb (több millió éves) szünet áll be a kristály növekedésében, úgy a felszíni lerakódásokból fantomkvarcok jönnek létre. Mitológia: egyes kultúrák gyógy- és varázskőként becsülték, amely elűzi a démonokat és a betegségeket, erőt ad, és energiát. A hegyikristály golyóbisokat jósláshoz használták. Spirituálisan a hegyikristály megtisztít, erősíti a semlegességet, javítva ezáltal a megértést és a tudatos észlelést. Megerősít az egyéni álláspontunkban, elősegíti a belső lényünknek leginkább megfelelő fejlődést. Lelkileg régi emlékeket emel a tudatalattiból újra a tudat éber figyelmébe. Segít a problémák egyszerű megoldásában és elveszettnek hitt adottságok újbóli felkutatásában. Mentálisan önismeretet ad, fantomkvarcként pedig segít átlépni a vélelmezett szellemi korlátokat. Testileg új életet önt a hideg, érzéketlen, béna és zsibbadt tagokba. Összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket és serkenti a mirigyek működését.  Egyszerre ad energiát és viszi le a lázat, apasztja le a duzzanatokat, enyhíti a fájdalmakat, a rosszullétet és a hasmenést.

Ez a karkötő 14 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek