Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Napom s Holdam" eredeti ásványkarkötő természetes holdkőből és természetes napkőből

5.490 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész152
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Ez a csodálatos és rendkívül igényes karkötő természetes holdkő és természetes napkő eredeti ásványgyöngyökből készült, nemesacél köztes gyönggyel. Viselése felemelő érzést nyújt, egyensúlyt, nyugalmat sugároz. Hihetetlenül jó érzés magamon tudni, e mellett vonzza a tekintetet.

A napkő - „Életerő” - új erővel tölti el a testet és eloszlatja a sötét kedélyállapotot. Ha elvesztettük az élet iránti lelkesedésünket, a napkő újjáéleszti motivációnkat, segíti hatalmunk visszaszerzését és tudatára ébreszt a saját értékeinknek. Ez a rendkívül energikus kő megtöri a halogatást, továbblépésre ösztönöz. A kristály spirituális iránytűként működik, erősíti a megérzéseket. Rendkívül jótékonyan hat, ha el akarjuk vágni az energiavámpírokhoz és a korábbi partnerekhez fűződő szálakat.

Spirituálisan a napkő a lényünk legbensőbb magvának felfedezésében és megtapasztalásában, a saját életünk iránti lelkesedésben, az erősségeink és legragyogóbb oldalunk megcsillogtatásában segít. Visszaadja a szerencsébe és a „jó istenekbe” vetett hitet. Lelkileg életörömöt ad, hangulatjavító antidepresszánsként hat, segít megszabadulni a kudarc és a rossz helyzetűség érzéseitől és a „rossz az egész világ” jellegű elképzelésektől. Javítja az önértékelést és az önbecsülést. Mentálisan az optimizmust és a tenni akarást erősíti. Segít átállítani az érzékelés-szűrőnket a pozitív eseményekre és még a keményvonalas pesszimisták előtt is egészen új távlatokat nyit meg. Testileg az öngyógyító erőket serkenti. Stimulálja a vegetatív idegrendszert és elősegíti valamennyi szervünk harmonikus együttműködését.

A holdkő - „Intuíció” - erősíti a megérzéseket és a pszichikai képességeket. Elcsendesíti az érzelmeket, stabilizál, megelőzi, hogy a különböző helyzetekre és érzelmi ingerekre túlzó reakciót adjon. Eltávolítja az idejét múlt érzelmi mintákat, minden szinten elsimítja a stresszt. A női nemi ciklus és a menstruációhoz kötődő rendellenességek erőteljes gyógyítója, és segíti a szülést. Segít sokk, álmatlanság, alvajárás esetén, megnyugtatja a hiperaktív gyerekeket.

Mitológia: Távol- és a Közel-Keleten éppúgy tartották szerencsehozónak és használták szerelmi varázslatokhoz, mint ahogyan Európában is. Spirituálisan a holdkő a tisztánlátást és a médiumi fogékonyságot fejleszti. Elősegíti a tudatos álmodást, főleg telihold idején. Testileg a tobozmirigy működését serkenti, annak a fényérzékenységén keresztül hangolva össze a belső hormonciklusainkat a természet ritmusaival, javítva így a női termékenységet, enyhítve a menstruációs, a szülés utáni és a változókori panaszokat.  

Ez a karkötő 15 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!