Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nemesacél nyaklánc gránát ásvány életfa medállal 50 cm

2.900 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész271
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Gránát ásvány életfa-medál díszíti ezt a szolid nyakláncot, mely gránát ásványokból és nemesacél alapból készült, így az ékszer antiallergén.

A gránát - „Megújító” - a regenerálódás és megfiatalodás energikus köve. Energiával tölti fel és stabilizálja az egész szervezetet. Régóta nevezetes arról, hogy szeretetre, ragaszkodásra és elköteleződésre bátorít. Csillapítja a szélsőségeket, kiegyensúlyozza a szexuális vágyat és enyhíti a diszharmóniát. Kiélesíti az érzékeket. Védelmező kőként kapcsolatban áll az angyalokkal és mágikus erőkkel áthatott oltalmazó talizmánként hat.

Mitológiailag a gránát az a kő, amely a monda szerint világít a sötétben – ezt már a középkorban is szellemi értelemben értették: világosságot hoz a sötétbe borult lélekbe, fényt és reménységet még a teljesen kilátástalannak tűnő élethelyzetekbe is. A középkor harcosai gránátokat rakattak a pajzsukba és a kardjuk markolatába, hogy védjék őket a sérülésektől, míg a gránát amulettek állítólag szerencsét, gazdagságot és áldást hoztak.

Spirituálisan a kilátástalan helyzetekben segít. Klasszikus válságkő, amelyhez bátran nyúlhatunk akkor is, ha épp egy világ omlik össze bennünk, vagy ha rendkívüli problémákkal és nehézségekkel szembesít az élet. Táplálja a belső lángot, az önmegvalósítás iránti vágyat, serkenti a közös túlélés alapvető dinamikáját, a kölcsönös támogatást és segítségnyújtást. Lelkileg önbizalmat és akaraterőt ad, életvidámmá tesz, bátorrá, bizakodóvá és reménykedővé. A nehézségeket kihívásokká változtatja, melyek csak azért léteznek, hogy leküzdhessük őket. Semlegesíti a felesleges tabukat és gátlásokat, biztosítja az aktív és kiegyensúlyozott szexuális életet, segít potencia problémák esetén. Mentálisan elősegíti a használhatatlanná vált vagy elavult ötletektől, elképzelésektől, megegyezésektől és megállapodásoktól való megszabadulás és egy új élet megkezdését. Feloldja a szabad életvezetést gátló szokásokat és viselkedésmintákat, új ötletek valóságos áradatát hozza magával és megadja nem csak a megvalósításukhoz, de az esetlegesen a megvalósítás útjában álló akadályok vagy mások ellenségeskedésének, netán tudatos aknamunkájának leküzdéséhez szükséges dinamizmust is. Testileg a regenerációt serkenti, feloldja az energetikai blokkokat, stabilizálja a keringést, erősíti az immunrendszert, fokozza a tápanyagfelvételt a bélben, valamint felgyorsítja a külső és belső sebek gyógyulását. Gyulladásgátló hatással is bír, helyre állítja a vér életerejét. Hagyományosan a mérgek ellenszereként és lázcsillapítóként használták.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!