Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Nyuszi ül a fűben" valódi ásványkarkötő nyuszi medállal

2.090 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész126
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Ez a bájos kis karkötő 6mm-es valódi ásványgyöngyökből (mookait jáspis és zöld foltos jáspis) készült, így gyermeke és felnőttek számára is kitűnő választás. A fém gyöngyök és a nyuszi medál is nemesacélból készült, így az ékszer antiallergén.

A jáspis „Stabil és védelmező” - rendkívül stabil és védelmező kő. Megbízható támaszunk hosszantartó betegség vagy traumatikus események időszakában, stresszhelyzetekben támogat, megelőzi a kiégést. A jáspis segít, hogy gyengéden és méltósággal kiléphessünk olyan helyzetekből, amelyek már nem szolgálják a javunkat, és védi energiáinkat, miközben elvarrjuk a szálakat. A harcos természetünket erősíti, segít leküzdeni az akadályokat és elérni a céljainkat. Véd az elektromos sugárzástól (EMF*), a geopatikus stressztől (amelyet a föld zavarai okoznak), és a környezeti szennyezéstől. Segíti a gyors gondolkodást, támogatja a szervezőkészséget. Lelkileg stabilitást, bátorságot, akaraterőt, kitartást és önvédelmi készséget ad. Mentálisan fejleszti a fantáziát és segít valóra váltani az ötleteket. Testileg segít a nemi szervek megbetegedései, valamint emésztési- és gyomorpanaszok esetén. Fokozza a környezeti terhelésekkel (kosz, méreg, sugárzás) szembeni ellenálló képességet.

Alkalmazás: a bőrrel érintkezve érdemes hordani vagy felhelyezni.

*EMF: elektromágnesen frekvenciák - modern világunkban a geopatikus stressz és a finom-energia-kórokozók szinte mindenhol körül vesznek. Állandó EMF-szmog burkol be, az elektromos vezetékek, wifi és elektronikai berendezések által kibocsátott mérhető mező, amely olyan szintre emeli meg a háttérrezgések frekvenciáját, amivel az emberi test már képtelen megbirkózni. 

 

A mookait jáspis „Sokoldalúság” - egyensúlyt teremt a belső és külső tapasztalások közt, megóv és elvezet a békés középpontba, ahol bármilyen vihart átvészelhetünk. Segít szembenéznünk az idősödés folyamatával, értékelni a kor bölcsességét ahelyett, hogy a hátrányokra figyelnénk. A mookait társként támogatja a magányosokat, és azokat, akiket veszteség ért. Sokoldalúságra ösztönöz, minden lehetőséget megmutat és segíti kiválasztani a legmegfelelőbbet, de arra biztat, hogy nyugodtan fogadjuk el a jelen körülményeit, ha nem változtathatunk rajtuk. Mitológia: az ausztrál őslakosok a mookaitot erőt adó gyógykőként tartották és tartják számon manapság is. Spirituálisan a mookait a változatosság és az új élmények iránti igényt serkenti. Segít harmonikus egyensúlyban tartani a külső aktivitás és az abból fakadó benyomások belső feldolgozását. Lelkileg egyszerre ad kalandvágyat és mélységes belső nyugalmat. Segít annak megtapasztalásában, hogy bármilyen tevékenység végzése közepette is lehet meditálni. Mentálisan mozgékonnyá és rugalmassá tesz, segít, hogy folyamatosan egyre több lehetőséget fedezhessünk fel magunk körül, és hogy gond nélkül ki is választhassuk azok közül a számunkra legmegfelelőbbet. Testileg az egészségünket stabilizálja. Erősíti az immunrendszert és serkenti a vértisztítást a májban és a lépben. Gyorsítja a sebgyógyulást, elősegíti a gennyesedések lecsengését.

Alkalmazás: a hatása csak lassan bontakozik ki, ezért érdemes hosszabb időn át a testen viselni.

Ez a karkötő 14 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!