Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Tiszta Élet" Exclusive ásványkarkötő valódi Krizopráz és Természetes Füstkvarc ásványgyöngyökből

9.200 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész242
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Különleges, szemet gyönyörködtető, exclusive ékszer. Valódi krizopráz és természetes füstkvarc ásványgyöngyökből készült, e két ásvány együttesének a szakirodalom különleges hatást tulajdonít.

Nemesacél köztes gyöngy díszíti, így az ékszer antialergén.

Saját részre és ajándéknak is kitűnő választás, díszdobozt is választhatsz hozzá.

A krizopráz - „Isteni teljesség” - segít az isteni teljesség részének éreznünk magunkat. Erősíti a reményt és személyes meglátásokkal ajándékoz meg. Támogatja a hűséget az üzleti és személyes kapcsolatokban, felszínre hozza a tehetséget és serkenti a kreativitást, nyíltságot hoz az új helyzetekbe. Támogatja a függetlenséget, miközben elkötelezettségre is biztat. Figyelmünket a pozitív események felé fordítja. Ellenzi az ítélkezést, saját Énünk és mások elfogadására ösztönöz. Segíti a megbocsátást és az együttérzést. Ha a krizoprázt kezünkbe vesszük, megelőzhetjük, hogy meggondolatlanul, dühösen beszéljünk másokkal. Megelőzi a rémálmokat, különösen gyerekek esetében. Mitológia: az ókorban a krizoprázt Vénusszal hozták összefüggésbe – de nem a testi érzékiség vagy a szerelem képviseletében, hanem „az igazság legmagasztosabb, mennyei szeretete” jegyében, ahogyan azt később a nagy látnok, Emmanuel Swedenborg is megfogalmazta. Vénusz egyik fontos jellemzője volt ugyanis az igazságérzék is. Hildegard von Bingen méregtelenítő hatást tulajdonít az krizopráznak, különösen méltatva a köszvénnyel szemben tapasztalt hatékonyságát. Ajánlja továbbá harag enyhítésére, valamint annak érdekében is, hogy mérgünkben se szaladjon ki a szánkon semmi olyasmi, amit később megbánnánk. Spirituálisan a krizopráz az „egy nagyobb egész része vagyok” – élményt közvetít. Tudatosítja a szellemi dolgokat, ráirányítva a figyelmünket azokra a látszólagos véletlenekre, amelyekben felismerhetjük a szellemi világ működését. Az igazság keresését türelemmel köti össze, hogy az univerzum legparányibb morzsái megértésének is őszintén örülhessünk. Fejleszti a művészeti-, esztétikai-, és a szépérzéket. Lelkileg segít bízni és biztonságérzetet lelni önmagunkban. Enyhíti a féltékenységet és a szerelmi bánatot, továbbá segít a szexuális problémákon is. Mentálisan segít megszabadulni a kényszeres viselkedési és gondolkodási mintáktól. Testileg a méregtelenítő és salaktalanító folyamatokat serkenti, elősegítve még a nehézfémek és más nehezen oldható anyagok kiválasztását is. Ennek érdekében főként a májműködést erősíti, elősegítve így egyben a mérgezések (ideértve a túlzottan erős gyógyszerek esetét is) nyomán kialakult betegségek gyógyulását is. Ugyanezen oknál fogva enyhít számos bőrbetegséget, még az idegi alapú viszketés egyes formáit is, füstkvarccal kombinálva pedig gombafertőzések esetén is hatékony. Javítja továbbá a női termékenységet, különösen fertőzéses okokból kialakult terméketlenség esetén. Alkalmazás: hosszú időn át hordható láncként, függőként vagy marokkőként, vagy felhelyezhető közvetlenül az érintett testtájékokra is. A méregtelenítő hatását böjtkúrával is kiegészíthetjük.

A Füstkvarc - „Méregtelenítés”

Az alpesi országokban a füstkvarcot a mai napig is bajok és szerencsétlenség ellen védő kőnek tartják – olyannyira, hogy kereszteket is csiszolnak belőle. A megnyugtató füstkvarc az egyik leghatékonyabb földelő és tisztító kristály, erősíti a stressztűrő képességet, enyhíti a fájdalmat. Segíti az ásványi anyagok felszívódását, a vízháztartás szabályozását és méregteleníti a testet vagy a környezetet, többek között az EMF-sugárzástól*. A kristály orvosolja a toxikus érzelmi állapotokat, leküzdi a félelmet és a bizalomhiányt, a biztonság és védettség érzésével tölt el. Megemeli személyes rezgésünket a meditáció során. Spirituálisan a füstkvarc segít elviselni az erőfeszítést és a szenvedéseket, átvészelni a nehéz időket, és a munkában is megtenni, amit meg kell tenni. Lelkileg ellazítóan hat. Ez a klasszikus „antistressz-kő”, hosszú távon ahhoz is hozzásegít, hogy „ne hagyjuk stresszelni magunkat”, és ellenállóbbá is tesz mindenfajta stressztényezővel szemben. Mentálisan a józan, realisztikus gondolkodásmódot fejleszti. Fokozza a koncentrációs készséget, segít feloldani az ellentmondásokat, elválasztani egymástól az érzéseket és a gondolatokat. Testileg fájdalomcsillapítóan és görcsoldóan hat.

*EMF: elektromágnesen frekvenciák - modern világunkban a geopatikus stressz és a finom-energia-kórokozók szinte mindenhol körül vesznek. Állandó EMF-szmog burkol be, az elektromos vezetékek, wifi és elektronikai berendezések által kibocsátott mérhető mező, amely olyan szintre emeli meg a háttérrezgések frekvenciáját, amivel az emberi test már képtelen megbirkózni. 

Ez a karkötő 15 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!