Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Új Élet" Exclusive ásványkarkötő valódi Krizopráz és Napkő ásványgyöngyökből

12.200 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész241
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Lenyűgöző látványt nyújt, hatásaiban különleges, exclusive ékszer. Valódi krizopráz és napkő ásványgyöngyökből készült, nemesacél köztes dísszel, így az ékszer antiallergén.

Saját részre és ajándéknak is kitűnő választás, díszdobozt is választhatsz hozzá.

A krizopráz - „Isteni teljesség” - segít az isteni teljesség részének éreznünk magunkat. Erősíti a reményt és személyes meglátásokkal ajándékoz meg. Támogatja a hűséget az üzleti és személyes kapcsolatokban, felszínre hozza a tehetséget és serkenti a kreativitást, nyíltságot hoz az új helyzetekbe. Támogatja a függetlenséget, miközben elkötelezettségre is biztat. Figyelmünket a pozitív események felé fordítja. Ellenzi az ítélkezést, saját Énünk és mások elfogadására ösztönöz. Segíti a megbocsátást és az együttérzést. Ha a krizoprázt kezünkbe vesszük, megelőzhetjük, hogy meggondolatlanul, dühösen beszéljünk másokkal. Megelőzi a rémálmokat, különösen gyerekek esetében. Mitológia: az ókorban a krizoprázt Vénusszal hozták összefüggésbe – de nem a testi érzékiség vagy a szerelem képviseletében, hanem „az igazság legmagasztosabb, mennyei szeretete” jegyében, ahogyan azt később a nagy látnok, Emmanuel Swedenborg is megfogalmazta. Vénusz egyik fontos jellemzője volt ugyanis az igazságérzék is. Hildegard von Bingen méregtelenítő hatást tulajdonít az krizopráznak, különösen méltatva a köszvénnyel szemben tapasztalt hatékonyságát. Ajánlja továbbá harag enyhítésére, valamint annak érdekében is, hogy mérgünkben se szaladjon ki a szánkon semmi olyasmi, amit később megbánnánk. Spirituálisan a krizopráz az „egy nagyobb egész része vagyok” – élményt közvetít. Tudatosítja a szellemi dolgokat, ráirányítva a figyelmünket azokra a látszólagos véletlenekre, amelyekben felismerhetjük a szellemi világ működését. Az igazság keresését türelemmel köti össze, hogy az univerzum legparányibb morzsái megértésének is őszintén örülhessünk. Fejleszti a művészeti-, esztétikai-, és a szépérzéket. Lelkileg segít bízni és biztonságérzetet lelni önmagunkban. Enyhíti a féltékenységet és a szerelmi bánatot, továbbá segít a szexuális problémákon is. Mentálisan segít megszabadulni a kényszeres viselkedési és gondolkodási mintáktól. Testileg a méregtelenítő és salaktalanító folyamatokat serkenti, elősegítve még a nehézfémek és más nehezen oldható anyagok kiválasztását is. Ennek érdekében főként a májműködést erősíti, elősegítve így egyben a mérgezések (ideértve a túlzottan erős gyógyszerek esetét is) nyomán kialakult betegségek gyógyulását is. Ugyanezen oknál fogva enyhít számos bőrbetegséget, még az idegi alapú viszketés egyes formáit is, füstkvarccal kombinálva pedig gombafertőzések esetén is hatékony. Javítja továbbá a női termékenységet, különösen fertőzéses okokból kialakult terméketlenség esetén. Alkalmazás: hosszú időn át hordható láncként, függőként vagy marokkőként, vagy felhelyezhető közvetlenül az érintett testtájékokra is. A méregtelenítő hatását böjtkúrával is kiegészíthetjük.

A Napkő - „Életerő” - új erővel tölti el a testet és eloszlatja a sötét kedélyállapotot. Ha elvesztettük az élet iránti lelkesedésünket, a napkő újjáéleszti motivációnkat, segíti hatalmunk visszaszerzését és tudatára ébreszt a saját értékeinknek. Ez a rendkívül energikus kő megtöri a halogatást, továbblépésre ösztönöz. A kristály spirituális iránytűként működik, erősíti a megérzéseket. Rendkívül jótékonyan hat, ha el akarjuk vágni az energiavámpírokhoz és a korábbi partnerekhez fűződő szálakat.

Spirituálisan a napkő a lényünk legbensőbb magvának felfedezésében és megtapasztalásában, a saját életünk iránti lelkesedésben, az erősségeink és legragyogóbb oldalunk megcsillogtatásában segít. Visszaadja a szerencsébe és a „jó istenekbe” vetett hitet. Lelkileg életörömöt ad, hangulatjavító antidepresszánsként hat, segít megszabadulni a kudarc és a rossz helyzetűség érzéseitől és a „rossz az egész világ” jellegű elképzelésektől. Javítja az önértékelést és az önbecsülést. Mentálisan az optimizmust és a tenni akarást erősíti. Segít átállítani az érzékelés-szűrőnket a pozitív eseményekre és még a keményvonalas pesszimisták előtt is egészen új távlatokat nyit meg. Testileg az öngyógyító erőket serkenti. Stimulálja a vegetatív idegrendszert és elősegíti valamennyi szervünk harmonikus együttműködését.

Ez a karkötő 15 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!