Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új Sárkányerő karkötő 17 cm

3.200 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész383
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Ez a karkötő az őserőt szimbolizálja. Valódi moha-achát és howlit ásványgyöngyök alkotják.

Az achát már az ókori Indiában, Nepálban és Tibetben is nagy becsben tartott védő és szerencsehozó kő. Támogatja a logikus-racionális gondolkodást. Segít a saját dolgaink összeszedett és fókuszált ráncba szedésében. Védelmet és biztonságot közvetít, feloldja a belső feszültségeket és stabilizál a külső befolyásokkal szemben.

A moha achát - „A természet szeretete” - csodálatosan hat a szívcsakrára, megkönnyíti, hogy a düh és a sértettség ellenére is tudj szeretni. Emellett segít elengedni a keserűséget és a dühöt is. Fokozza a természet szeretetét, Támogatást ad az új kezdetekhez, vonzza a jólétet, felerősíti a szeretet minden formáját. Lelkileg megszabadít a nyomástól és a terhektől. Mentálisan tudatossá és gyors felfogásúvá tesz, javítja a kommunikációt. Testileg tisztítja a szöveteket, a nyirokrendszert. Alkalmazható a légutakra, köhögésre, megfázásra és a makacs fertőzésekre. Csillapítja a lázat.

A howlit - „kreativitás, inspiráció, higgadtság, önállóság, figyelmesség, türelem” - értelmes kommunikációra ösztönöz, erősíti a pozitív jellemvonást és az emlékezetet. Lelkileg türelemre tanít, eloszlatja a haragot, dührohamot és mindent, ami ellenünk irányul. Erősíti a pozitív jellemvonásokat, az akaratot és a kitartást. Segíti a tudásvágyat, a nyugodt alvást és a meditálást. Felbontja azokat a kötődéseket, amelyek a régi érzelmeket a jelenlegi élethez láncolja. Fizikailag oldja a görcsöket, egyensúlyban tartja a szervezetben a kalciumszintet, ezáltal kitűnő a csontokra, fogakra gyakorolt hatása. Segít a feszültség okozta fejfájás és migrén esetében is. A gazdagság és a bőség szempontjából javítja a fókuszt és a koncentrációt, elmés ötletekre inspirál, de itt tart a jelenben, hogy ne kergessük azokat a nagy álmokat, amelyeknek nincs alapja a valóságban. Viszont mindenben támogat, amelyre szükség van a gazdagság, a szerencse, a bőség és a jólét bevonzásához! A szerelem és a kapcsolatok terén e fantasztikus ásvány energiája türelmessé tesz és nyugtató hatással van az erős érzelmekre, segíti a dühöt, a fájdalmakat és félelmeket lecsillapítani. Erősíti az elkötelezettséget a partnerrel és a fontos kapcsolatokkal. Spirituálisan segít az önmagunk elfogadásában, az ösztönös megérzések befogadásában.

Mérete 17 cm. (ez a karkötő 17 cm-es csukló körméretre való)

Kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!