Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gránát-tejkvarc valódi ásványkarkötő "Erős Földenergiák Találkozása"

3.300 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész273
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Ez a csodálatos, energetizáló karkötő a gránát és a tejkvarc ásványok erejével növeli energiaszintünket. Nemesacél strasszos rondell és köztes gyöngy díszíti, melyek nemesacélból készültek, így az ékszer antiallergén.

A gránát - „Megújító” - a regenerálódás és megfiatalodás energikus köve. Energiával tölti fel és stabilizálja az egész szervezetet. Régóta nevezetes arról, hogy szeretetre, ragaszkodásra és elköteleződésre bátorít. Csillapítja a szélsőségeket, kiegyensúlyozza a szexuális vágyat és enyhíti a diszharmóniát. Kiélesíti az érzékeket. Védelmező kőként kapcsolatban áll az angyalokkal és mágikus erőkkel áthatott oltalmazó talizmánként hat.

Mitológiailag a gránát az a kő, amely a monda szerint világít a sötétben – ezt már a középkorban is szellemi értelemben értették: világosságot hoz a sötétbe borult lélekbe, fényt és reménységet még a teljesen kilátástalannak tűnő élethelyzetekbe is. A középkor harcosai gránátokat rakattak a pajzsukba és a kardjuk markolatába, hogy védjék őket a sérülésektől, míg a gránát amulettek állítólag szerencsét, gazdagságot és áldást hoztak.

Spirituálisan a kilátástalan helyzetekben segít. Klasszikus válságkő, amelyhez bátran nyúlhatunk akkor is, ha épp egy világ omlik össze bennünk, vagy ha rendkívüli problémákkal és nehézségekkel szembesít az élet. Táplálja a belső lángot, az önmegvalósítás iránti vágyat, serkenti a közös túlélés alapvető dinamikáját, a kölcsönös támogatást és segítségnyújtást. Lelkileg önbizalmat és akaraterőt ad, életvidámmá tesz, bátorrá, bizakodóvá és reménykedővé. A nehézségeket kihívásokká változtatja, melyek csak azért léteznek, hogy leküzdhessük őket. Semlegesíti a felesleges tabukat és gátlásokat, biztosítja az aktív és kiegyensúlyozott szexuális életet, segít potencia problémák esetén. Mentálisan elősegíti a használhatatlanná vált vagy elavult ötletektől, elképzelésektől, megegyezésektől és megállapodásoktól való megszabadulás és egy új élet megkezdését. Feloldja a szabad életvezetést gátló szokásokat és viselkedésmintákat, új ötletek valóságos áradatát hozza magával és megadja nem csak a megvalósításukhoz, de az esetlegesen a megvalósítás útjában álló akadályok vagy mások ellenségeskedésének, netán tudatos aknamunkájának leküzdéséhez szükséges dinamizmust is. Testileg a regenerációt serkenti, feloldja az energetikai blokkokat, stabilizálja a keringést, erősíti az immunrendszert, fokozza a tápanyagfelvételt a bélben, valamint felgyorsítja a külső és belső sebek gyógyulását. Gyulladásgátló hatással is bír, helyre állítja a vér életerejét. Hagyományosan a mérgek ellenszereként és lázcsillapítóként használták.

 

A kvarc alapvető tulajdonságai: megtisztítja és felerősíti az energiát, harmóniában működik mindenkivel, aki használja. Megkettőzi a testet körülvevő biomágneses mezőt, és helyreállítja az energia legtökéletesebb állapotát. Ez a kristály serkenti az immunrendszert, helyreállítja a test egyensúlyát – harmóniába hozza a csakrákat és összhangot teremt a fizikai és a finomtestek közt.

A tejkvarc - „Tapintat” - lassabban és gyengédebben fejti ki hatását, mint a hegyikristály, így megfelelő gyermekek számára is. Támogatja a gyermekeket abban, hogy megtanuljanak olyan leckéket, amelyek először túl nehéznek tűnhetnek, vagy ha a korukat meghaladó felelősséget vesznek magukra. Segít átlendülni látszólagos határainkon. Feloldja a mártíromság vagy áldozat mentalitás érzését, és azt a kényszerítő érzést, hogy muszáj, hogy szükséglegyen ránk, emellett a lélek szintjén megválaszolja a „Miért pont én?” kérdést. Ez a gyengéd kő segít gondolkodni, mielőtt beszélnénk.

Szellemileg figyelmességet, támogatást nyújt. Lelkileg segít észrevenni a saját lehetőségeinket és élni azokkal. Mentálisan megtanít semlegesen és tárgyilagosan kifejezni magunkat. Testileg energiával tölti el a rosszul ellátott területeket, erőt ad, erősíti a gerincoszlopot és az ízületeket. Néhány kristályterapeuta megfigyeléseiből arra a következtetésre jutott, hogy szemre, bőrre, csontokra hat, kiváló gyulladáscsökkentő. Egyes források kismamák esetében tejszaporító hatásról is beszámoltak.

Ez a karkötő 14 cm-es csukló körméretre készült,

kérésedre saját méretedre is elkészítjük, ezt rendeléskor a „megjegyzés” rovatban, vagy a kapcsolat menüben tudod jelezni.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!