Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Macskaszem" csepp alakú fülbevaló fából és valódi malachit ásványból 8 cm

8.800 Ft
Menny.:db
Gyártó: World OF Flavors Club
Cikkszám: ész261
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 21.
Nem értékelt
Szállítás házhoz vagy GLS csomagpontra
Kérdésed van? Hívj minket: 20/827-6972

Leírás

Egy csodálatos féldrágakő, a malachit és a fa alapanyagok izgalmas találkozása, játéka ez az exclusive ékszer.

A malachit - „Mélyreható méregtelenítés” - megtöri az idejétmúlt mintákat és a nemkívánatos kötelékeket, különösen az energiavámpírokhoz és korábbi partnerekhez fűződőeket, feloldja a mérgező érzelmeket és gátlásokat, az érzések szabad kifejezésére biztat. Enyhíti a félénkséget és támogatja a barátságot. A malachit a lélek megtisztítója, erősíti a megérzéseket és a tisztánlátást.

Mitológia: A malachit az egyik „legmesésebb” ásvány mind közül. Mindig és mindenhol a nők köve volt, és minden kultúrában valamilyen istennőnek szentelték: Egyiptomban Hathornak, a görög-római világban Aphroditének/Vénusznak, a germánoknál Freyának. A malachit a csábítás, az érzékiség, a szépség, a kíváncsiság, az esztétika és a zenei művészetek jelképe volt. A mennyország kövének számított – amiből később azt vezették le, hogy itt a Földön gyakorlatilag hozzáérni sem szabad.  Menstruációs panaszokat enyhítő és szüléskönnyítő hatása a középkor óta ismert. Ezért nevezi a népnyelv a mai napig is bábakőnek.

Szellemileg a malachit az esztétika, a szépség, az érzékiség, a barátság és az igazság iránti érzéket fejleszti. Oldja a félénkséget, fokozza a tudásszomjat, intenzívebbé és kalandosabbá teszi az életet.

Lelkileg a belső képi világunkat élénkíti. Oldja a gátlásokat és elősegíti az érzések kifejezését.

Mentálisan erősíti a fogalmi megértést, lehetővé teszi az új információk gyorsabb felfogását a képzelőerő fejlesztése és tudatosabb irányításának elősegítése által. Felgyorsítja a gondolataink folyamát, nagy és komoly kérdések esetén is segít a gyors, habozás ás tétovázás nélküli döntéshozatalban. Fejleszti a megfigyelőkészséget, segít az apró részletek észrevételében és azok jelentőségének felismerésében is.

Testileg görcsoldóan hat. Serkenti az agyat, az idegeket és a májat, méregtelenítően hat, enyhíti a reumát és elősegíti a szövetek savtalanítását.

Viseld szeretettel és egészséggel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!